Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Αλλαγές στον Καλλικράτη προανήγγειλε ο Α. Τσίπρας – Τι είπε κατά την επίσκεψή του στο δημαρχείο της Λάρισας

  
  

Λιγότερη γραφειοκρατία στους δήμους τους οποίους η κεντρική διοίκηση, όπως είπε, πρέπει να εμπιστευθεί, προανήγγειλε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο δημαρχείο Λαρισαίων την Τρίτη το βράδυ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. 

Κατά τη συνάντησή του με τον υποστηριζόμενο (και) από το κόμμα του, δήμαρχο της πόλης Απόστολο Καλογιάννη, έκανε λόγο για αλλαγές στον Καλλικράτη, κυρίως, στο επίπεδο της γραφειοκρατίας. 

“Θα πρέπει να αλλάξει όλο το πλαίσιο των συνεχόμενων ελέγχων των Δήμων και των δημάρχων και να υπάρξει μία διαδικασία ελέγχου στο τέλος του έτους”, είπε χαρακτηριστικά.

Πάντως, ο πρώην πρωθυπουργός κατέστησε σαφές ότι αν και η επόμενη τετραετία θα είναι σημαντική για αυτές τις αλλαγές “τον πρώτο χρόνο θα επιδιώξουμε την ανάπτυξη και μετά θα ακολουθήσει περίοδος θεσμικών τομών και μεταρρυθμίσεων στην οποία η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα παίξει καθοριστικό ρόλο”.

Επεσήμανε, δε, ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει πολλές δυνατότητες τις οποίες λόγω των μνημονιακών δυσκολιών δεν μπορούσε να τις αξιοποιήσει το προηγούμενο διάστημα.

Τον κ. Τσίπρα συνόδευε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου ενώ στην είσοδο του Δημαρχείου Λάρισας τον υποδέχθηκαν με ευχές και λουλούδια σχολικοί φύλακες και εκπαιδευτικοί που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ επανέφερε στις θέσεις τους από το καθεστώς διαθεσιμότητας.

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ; ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ; ΕΚΕΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΡΤΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ. Ο ΚΛΕΨΑΣ ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝΤΟΣ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου