Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Ηλίας Κασιδιάρης από τη Λαμία για τη ΛΑΡΚΟ

   


Από τη Λαμία και σε διακαναλική συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, ο υποψήφιος βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, αναφέρθηκε στο μεγάλο και σημαντικό για την περιοχή μας θέμα της ΛΑΡΚΟ. 


Δείτε το βίντεο:




"Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ.     
ΤΗ  ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΝ - ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ - ΤΗ ΛΑΡΚΟ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΑ, ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΙΓΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ." 

1 σχόλιο:

  1. Θέλω να ζητήσω συγνώμη απο τους Λαρυμναίους διότι φταίω και εγώ για τον Θοδωρή με της σφαλιάρες που του έδινα μικρός όντας παιδι της καρπαζιάς τάχθηκε με τους τσαμπουκάδες της Ελλάδας μήπως βγάλει κανένα σπασμένο. Ταπεινά συγνώμη λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου