Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Κ. Κουτσογιαννακόπουλος: Η Ν.Δ. δεν θα δώσει άφεση αμαρτιών σε κανέναν

  


Οι μεθαυριανές εκλογές έχουν ένα μείζον διακύβευμα που είναι η σωτηρία της χώρας, γιαυτό ας μιλήσουμε σοβαρά και πολιτικά, κουτσομπολιά που αναπαράγονται από διάφορους δεν με απασχολούν, περιπτώσεις Φλαμπουράρη μπορούν κάλλιστα να διερευνηθούν από τις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές ή οικονομικές αρχές ή και την επόμενη Βουλή των Ελλήνων..

Πολιτικά η Ν.Δ. δεν θα δώσει άφεση αμαρτιών σε κανέναν ούτε και σε ημετέρους στο βαθμό που ευθύνονται για την οικονομική κατάσταση της χώρας δηλώνει στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος. 

Κατά την εκτίμηση του πρώην βουλευτή η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτο κόμμα αλλά θα αναζητήσει συνεργασίες και συμμαχίες απ όλο το φάσμα του Δημοκρατικού τόξου προκειμένου να κυβερνηθεί ο τόπος, αυτό είναι το κεντρικό μας μέλημα. 

Η Νέα Δημοκρατία πρόσθεσε έχει κοστολογημένο κυβερνητικό πρόγραμμα το οποίο θα υλοποιεί έστω και μέσα στα ασφυκτικά πλαίσια του τρίτου μνημονίου. 

Θα εφαρμόσουμε πολιτική που θα συντμήσει το χρόνο μετάβασης της χώρας μας στην ανάπτυξη.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου