Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Δήλωση Γιάννη Σαρακιώτη για το αποτέλεσμα των εκλογών

  


       Μέσα από την εκλογική διαδικασία που ολοκληρώθηκε, ο λαός  ανανέωσε την εμπιστοσύνη του στον ΣΥΡΙΖΑ και του έδωσε την εντολή να συνεχίσει την προσπάθεια για την έξοδο της χώρας μας από την οικονομική κρίση.
  
       Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συμπολίτες μου που επέλεξαν να τους εκπροσωπήσω στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και τους διαβεβαιώνω ότι με αίσθημα ευθύνης και με όλες μου τις δυνάμεις θα εργασθώ σκληρά, για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους για την επιστροφή της χώρας μας στο δρόμο της ανάπτυξης και της πραγματικής και όχι επιφανειακής ευημερίας, αποφεύγοντας λάθη και πρακτικές του παρελθόντος.   


2 σχόλια:

  1. Γιαννη νομίζω ήταν χωρίς σταυρό αυτές οι εκλογές δεν σε εξέλεξε ο κόσμος απλά σε εκλογιμη θέση σε έβαλε το Κόμμα σου και αυτοί που σε πρότειναν από Αταλάντη, Βλέπε Πατουλης κι Αλεξίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πείτε ρε κακοβουλοι και μια καλη κουβέντα.Νεος ανθρωπος ειναι ,ετσι εκλεχτηκαν ολοι ,παψτε να ειστε μιζεροι και μικροψυχοι .Πρωτοι φορά βουλευτης απο την Λοκρίδα,πειτε μια καλή κουβέντα. Μαυροψυχοι μια ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου