Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Συνεδριάζει το ΔΣ του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας



Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας προσκαλεί τα μέλη του, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου  να παρευρεθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Όθωνος 3, την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015  και ώρα 19:00 με θέματα:


  • Έγκριση των Πρακτικών των με αρ. 4/8-6-2015 και 5/25-6-2015 συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου.
  • Συζήτηση και λήψη απόφασης επί προτάσεως συνεργασίας του Επιμελητηρίου μας με το Κέντρο Επαγγελματικής  Κατάρτισης EUROPROGRESS «ΚΑΛ. ΛΑΣΠΙΑ & ΣΙΑ Ε.Ε.» για την υλοποίηση Προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης και Εκπαίδευσης ΛΑΕΚ. (εισηγητής κ. Σαμαράς)
  • Ασφαλιστικά Ταμεία. Τοποθετήσεις – προτάσεις των μελών του ΔΣ για την επίλυση του προβλήματος. (εισηγητής κ. Στουρνάρας)
  • Ενημέρωση του ΔΣ για την απόρριψη της αίτησης χρηματοδότησης σχεδίου Μαθησιακής Κινητικότητας ΚΑ1, Τομέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και κατάρτισης, Erasmus + 2015 του Επιμελητηρίου μας με τίτλο « Εγκαταστάσεις ηλεκτρολογικών αυτοματισμών (Έξυπνα σπίτια)». (εισηγητής κ. Ψειρόπουλος)
  • Διάφορα υπηρεσιακά και ανακοινώσεις.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου