Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2015

Το Σωματείο Γάλακτος Τροφίμων και ποτών Φθιώτιδας για το εργατικό ατύχημα στα ιχθυοτροφεία ΣΕΛΟΝΤΑ Φθιώτιδας


      
Το Κλαδικό Σωματείο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Φθιώτιδας, εκφράζει την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή του, στο συνάδελφο που τραυματίστηκε βαριά σε εργατικό ατύχημα, την 1η Σεπτέμβρη 2015 στην εταιρία ΣΕΛΟΝΤΑ Ιχθυοτροφεία ΑΕΓΕ. 
       
Συνάδελφοι των ιχθυοτροφείων, πρέπει να μπει ένα τέλος στη θυσία εργαζομένων, στο βωμό της ανταγωνιστικότητας και του κέρδους των επιχειρηματιών. 
    
Ως πότε το κυνήγι του κέρδους θα αφαιρεί ζωές εργαζομένων; Ως πότε η εργατική τάξη θα θυσιάζει τα παιδιά της, για την επιβίωση του συστήματος της εκμετάλλευσης; 
      
Εδώ και τώρα, συμμετοχή στα ταξικά συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ. Εδώ και τώρα οργανωθείτε στο Σωματείο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Φθιώτιδας. Να ενισχυθεί ο ταξικός πόλος του κινήματος. Να μη μείνει κανένας εργαζόμενος απ’ έξω.
      
Να αντισταθούμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στις κυβερνήσεις που την υπηρετούν. Να αντισταθούμε και να ανατρέψουμε το σύστημα που γεννά φτώχεια και εξαθλίωση στο λαό μας και αμύθητα κέρδη σε μια χούφτα πλουτοκράτες. 


ΤΟ  Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου