Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ η πρώην βουλευτής Τόνια Αντωνίου στη Φθιώτιδα;


  


Η οργάνωση Φθιώτιδας της ΔΗΜΑΡ έχει συνταχθεί με την απόφαση για συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και σε τοπικό επίπεδο δηλώνει στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο εκπρόσωπος του κόμματος ο Χρήστος Πολύμερος.


Η ΔΗΜΑΡ απηύθυνε μήνυμα συνεργασίας και στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση ενώ αντιθέτως θετική ήταν η στάση του ΠΑΣΟΚ και γι αυτό αποφασίσαμε κατά πλειοψηφία στα όργανα του κόμματος να συμπορευθούμε με το ΠΑΣΟΚ στις προσεχείς εκλογές.

Όσον αφορά την περίπτωση του πρώην προέδρου του κόμματος Φώτη Κουβέλη η άποψή του για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έτυχε μεγάλης στήριξης από τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος και αν συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι σε καθαρά προσωπικό επίπεδο.
    
Αξίζει να αναφερθεί ότι και στην Φθιώτιδα η ΔΗΜΑΡ θα μετέχει στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ενώ εξέφρασε την άποψη ότι επικεφαλής του ψηφοδελτίου θα είναι η πρώην βουλευτής Τόνια Αντωνίου!

Το όνομα της κ. Αντωνίου ακούγεται εδώ και πολλές ημέρες πως παίζει για το ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ στη Φθιώτιδα. Ωστόσο μέχρι σήμερα δεν υπήρχε κάτι από επίσημα χείλη. 

Σήμερα ο κ. Πολύμερος είναι ο πρώτος που επιβεβαιώνει αυτό το σενάριο.


1 σχόλιο:

  1. ΠΑΛΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ? ΑΛΟΙΜΟΝΟ.ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΩΦΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΤΣΙ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙ ΑΣΧΗΜΑ.ΠΑΛΙ Η ΤΟΝΙΑ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΟΛΗ Η ΛΟΒΗΤΟΥΡΑ.ΟΛΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου