Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

- Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α -
    
   
Την 25.2.2011 συνεδρίασε το ΔΣ του Δήμου Λοκρών και μεταξύ άλλων αποφάσισε την συγχώνευση ΝΠΔΔ των πρώην δήμων σε δυο ΝΠΔΔ του Δήμου Λοκρών.
  
1. ΝΠΔΔ πολιτισμού και αθλητισμού.

2. κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης

Για τα πρόσωπα αυτά προτάθηκε από το Δήμαρχο ορισμός 15μελούς ΔΣ για το καθένα με 13 μέλη από την μεριά της πλειοψηφίας και 2 μέλη από την μειοψηφία αποκλείοντας την συμμετοχή του συνδυασμού της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στα ΔΣ αυτά.

Καταγγέλλουμε στον λαό του Δήμου Λοκρών την μεθόδευση αυτή την συναίνεση των άλλων συνδυασμών γιατί φανερώνει ότι σκοπεύουν να λειτουργήσουν τα ΝΠΔΔ αυτά με εμπορευματική λογική φορτώνοντας χαράτσια στο λαό αντί για δωρεάν υπηρεσίες που πρέπει να του προσφέρουν.


Έτσι αποκλείουν την άλλη φωνή της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ η οποία είναι αντίθετη σε αυτές τις επιλογές και προβάλλει για την λειτουργία τους την κρατική χρηματοδότηση την οποία απορρίπτουν.

Που βροντοφωνάζει την κρίση να μην την πληρώσει ο λαός αλλά οι πλουτοκράτες με τις καταθέσεις των 600 και 200 δις € που έχουν στις ελβετικές και ελληνικές τράπεζες, που απαιτεί να φορολογηθούν τα κέρδη του μεγάλου κεφαλαίου με 45%.

Δηλώνουμε ότι είτε από μέσα, είτε έξω από τα ΔΣ αυτών των ΝΠΔΔ θα είμαστε στην πρώτη γραμμή μάχης για την υπεράσπιση των λαϊκών αναγκών στον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την κοινωνική προστασία.
 
Καλούμε τα λαϊκά στρώματα σε αγωνιστική ετοιμότητα σε ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ για να αποκρούσουν τις αντιλαϊκές επιλογές που φέρνει ο «Καλλικράτης», να απαιτήσουν δωρεάν υπηρεσίες, να παλέψουν για φιλολαϊκό δρόμο ανάπτυξης, για ΛΑΪΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.


Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Λοκρών

7 σχόλια:

  1. Η Λαϊκή Συσπείρωση, την ώρα του ΔΣ δήλωσε ότι απέχει και είναι ενάντια στις συγχωνεύσεις και τώρα κάνει «καταγγελία» ότι δεν βάλανε άτομο από το συνδυασμό τους στο ΔΣ?
    Θα μας τρελάνουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟΠΕΜΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ;
    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΝΔΔ;
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΟ Δ.Σ. ΨΗΦΙΖΕ ΟΡΙΑΚΑ "ΟΧΙ" ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ κ. ΛΙΟΛΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΑ ΔΣ ΤΩΝ ΝΝΔΔ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;;;
    ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΘΑΛΟΥΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ...
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ...
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΜΕΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κ.Ρούσσης ζήτησε να μην συμμετέχει, και τώρα ζητάει τα ρέστα? Σαν στημμένο μου φαίνεται το όλο θέμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΠΩΣ Ο ΡΟΥΣΣΗΣ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ? ΜΗΠΩΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΤΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ? ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά τώρα... Δεν σας παίρνει να μιλάτε για σκυλάκια και λαμόγια εσείς που καταψηφίζετε σχεδόν τα πάντα και ψηφίσατε να διατηρηθεί το γνωστό "μαγαζάκι" του Προέδρου!!!!!!! Τι διαπλοκή κι αυτή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άλλο πάλι και τούτο!! Ξαφνικά ο Ρούσσης ψηφίζει να μείνει ανεξέλεγκτο το "μαγαζί" του Προέδρου με επιδότηση 200.000 ευρώ, χωρίς να το δικαιολογήσει στο ελάχιστο!! Αυτά δεν είναι λεφτά των δημοτών και δεν πρέπει να ελέγχεται η διάθεσή τους, ενώ ορύεται για πολύ λιγότερα; Το έκαναν όμως όλοι ...γαργάρα και δεν γράφτηκε ούτε ένα σχόλιο, σαν να μην συνέβη ποτέ. Τυχαίο;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου