Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Ερώτηση της κ. Μπατζελή στη Βουλή για τα κατασκευαστικά έργα


Ερώτηση προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Δημήτρη Ρέππα σχετικά  με τα προβλήματα που έχουν ανακύψει από την κατασκευή έργων του ΕΡΓΟΣΕ και του Ε65 κατέθεσε στη Βουλή η Βουλευτής Φθιώτιδας Κατερίνα Μπατζελή, ενώ κατέθεσε ακόμη αναφορά σχετικά με την επιστολή του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας για τα κατασκευαστικά έργα ΠΑΘΕ, Ε65 και  της Σιδηροδρομικής Γραμμής Υψηλών Ταχυτήτων.
  
 
Ειδικότερα, στην Ερώτηση της κ. Μπατζελή ζητά την άμεση  επίλυση της προσβασιμότητας των γεωργών  του Περιβολίου  Δομοκού στις εκμεταλλεύσεις τους, καθώς και την αντιμετώπιση του σοβαρού ζητήματος που έχει προκύψει με τις πλημμύρες των χιλιάδων καλλιεργούμενων εκτάσεων στην περιοχή του Μοσχοχωρίου, μετά τις πρόσφατα έντονες βροχοπτώσεις, λόγω της  απουσίας   αντιπλημμυρικών έργων  που ήταν   υποχρέωση   της  ΕΡΓΟΣΕ    να   κατασκευάσει  και δεν τα    έχει  υλοποιήσει .

Επισυνάπτονται η Ερώτηση της κ. Μπατζελή προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, καθώς και σχετική Αναφορά για τα κατασκευαστικά έργα ΠΑΘΕ, Ε65 και  της Σιδηροδρομικής Γραμμής Υψηλών Ταχυτήτων.

1 σχόλιο:

  1. Για τα διόδια και την διαβόητη τροπολογία γιατί δεν έχει ανοίξει ακόμα το στοματάκι της η κυρία να μας πει; Με κανένα σοβαρό θέμα θα ασχοληθεί ή μόνο με τα ανώδυνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου