Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Στη Λαμία αύριο Ν.Μπακογιάννη και Σ.Παπαθεμελής

Την πρωτεύουσα της Περιφέρειας Στερεάς και του Νομού Φθιώτιδας επέλεξε η κ. Μπακογιάννη για να πραγματοποιήσει την πρώτη δημόσια ομιλία της.

Στη Λαμία θα βρεθεί αύριο Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011 η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, όπου θα πραγματοποιήσει την πρώτη δημόσια ομιλία της μετά την ιδρυτική διακήρυξη. 
 

- (σ.σ.) Είναι άραγε τυχαίο που η κ. Μπακογιάννη επέλεξε την Λαμία για την πρώτη δημόσια ομιλία της; Θέλει να στείλει κάποιο μήνυμα; Θα το δούμε στο μέλλον... -  
 
  
Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Σαμαράς» στις 19:00 το απόγευμα. Στη συνέχεια η κ. Μπακογιάννη θα εγκαινιάσει τα γραφεία του κόμματος στην πλ. Ελευθερίας. 

 
Την ίδια μέρα, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης, Στέλιος Παπαθεμελής, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στη 13:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Λαμίας.



Πληροφορίες από: "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου