Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Διαμαρτυρία-Καταγγελία του Αθλητικού Συλλόγου "Λοκρός"



Επιστολή Διαμαρτυρίας εξέδωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Λοκρός με την οποία καταγγέλει την αυθαίρετη  και αναίτια αλλαγή ημερομηνίας αγώνα, σε βάρος της ομάδας του Α.Σ.Λοκρού και που δημιουργεί άνισες συνθήκες διεξαγωγής της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος Παίδων της ΕΣΚΑΣΕ.
  

Με τη σειρά μας αναρωτιώμαστε -όπως και κάθε φίλαθλος άλλωστε- τι κρύβει αυτή η τόσο ακατανόητη όσο και αντικανονική ενέργεια (βάσει του κανονισμού) από πλευράς της ΕΣΚΑΣΕ και ποιούς εξυπηρετεί αυτή η τόσο απροκάλυπτη αδικία σε βάρος του Α.Σ.Λοκρός; 
 
Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή που έδωσε στην δημοσιότητα ο Αθλητικός Σύλλογος Λοκρός:


 
Αρ. πρωτ.  12
Αταλάντη     18-3-2011    
  ΠΡΟΣ:   την ΕΣΚΑΣΕ       
  ΚΟΙΝ: 1. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ     
2.  ΜΜΕ Στερεάς Ελλάδας
                         ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ–ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
       
Αξιότιμοι Κύριοι,     
Την Πέμπτη 17/3  επικοινώνησε  τηλεφωνικά η υπάλληλος  της ΕΣΚΑΣΕ με τον Πρόεδρο του Α.Σ, ΛΟΚΡΟΣ  Λαμπρινίδη Δημήτρη και ρώτησε εάν συμφωνούμε για την αναβολή του παιχνιδιού Β΄ φάσης για το πρωτάθλημα παίδων μεταξύ των ομάδων ΑΣ.ΛΟΚΡΟΣ - ΕΡΜΗΣ  Σχηματαρίου της Κυριακής 20/3 με το αιτιολογικό ότι ο ΕΡΜΗΣ Σχηματαρίου την ίδια ημέρα έχει και αγώνα για το πρωτάθλημα Εφήβων.     
Εξηγήσαμε ότι αυτό δεν είναι δυνατόν διότι οι αθλητές μας, με βάση το ισχύον πρόγραμμα αγώνων, έχουν ρυθμίσει τα μαθήματά τους, και  έχει προγραμματισθεί μέσα στην εβδομάδα 21-25/3 σχολικός αγώνας ΜΠΑΣΚΕΤ για το Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα ΜΠΑΣΚΕΤ στο οποίο συμμετέχουν με την ομάδα του  Γενικό Λύκειο Αταλάντης με την ομάδα των εκπαιδ. ΔΟΥΚΑ, ως εκ τούτου λοιπόν δεν μπορεί να υπάρξει αλλαγή στο πρόγραμμα. Εκείνο όμως που μπορεί να γίνει είναι   το παιχνίδι αντί στις 14:30 που είχε προγραμματισθεί, να γίνει αργότερα, έτσι ώστε να έχει ο προπονητής του ΕΡΜΗ τον χρόνο να έρθει στην Αταλάντη έγκαιρα. Η απάντηση ήταν: καλά θα το δούμε.
Σήμερα Παρασκευή και ώρα 09:15 υπήρξε και πάλι  τηλεφωνική επικοινωνία με το γραφείο της ΕΣΚΑΣΕ και την ίδια υπάλληλο, η οποία μας είπε ότι αναβάλλετε το συγκεκριμένο παιχνίδι. Σε ερώτησή του προέδρου για ποιό λόγω γίνετε αυτή η αναβολή η απάντηση της υπαλλήλου ήταν ότι "δεν τα βρήκατε μεταξύ σας επειδή την ίδια ημέρα ο ΕΡΜΗΣ Σχηματαρίου παίζει με την εφηβική του ομάδα άλλον αγώνα" λες και το πρόγραμμα που έχει βγει αρκετό καιρό πριν το έχει βγάλει ο ΛΟΚΡΟΣ και όχι η Ένωση και δεν το ήξερε. 
Δηλώσαμε κατηγορηματικά ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρξει τελευταία στιγμή αυτή η αλλαγή διότι η ομάδα μας έχει προετοιμασθεί, και οι παίκτες έχουν ρυθμίσει τι όποιες υποχρεώσεις τους.   
Άλλωστε  στην Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων ΕΣΚΑΣΕ Αγωνιστικής Περιόδου 2010-2011/Αρ.πρωτ.263/22-7-10 και στο 4ο Άρθρο στη σημείωση 1: ΡΗΤΑ αναφέρετε ότι ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ η συμμετοχή αθλητών που γεννήθηκαν το 1995 στο πρωτάθλημα εφήβων για την σύγχρονη διεξαγωγή (την ίδια ημέρα) και των δύο πρωταθλημάτων (ΕΦΗΒΩΝ & ΠΑΙΔΩΝ), επομένως ο παραπάνω λόγος αναβολής δεν υφίσταται.     
        Επιπλέον στο άρθρο 50 του κανονισμού της ΕΟΚ, στους λόγους αναβολής αγώνα, δεν προβλέπεται ο παραπάνω λόγος.    
 Στις 10:06 της ίδιας ημέρας (Παρασκευής 18/3), λάβαμε fax με αρ. πρωτ.110/18-3-2011 από την ΕΣΚΑΣΕ που μας ενημερώνει ότι για το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλάζει η ημέρα διεξαγωγής του και από την Κυριακή 20/3 θα γίνει την Παρασκευή 25-3-2011 στις 18:00,(ημέρα Εθνικής Εορτής), χωρίς άλλο αιτιολογικό και χωρίς καμία συνεννόηση μαζί μας.
 
Να σημειώσουμε επίσης ότι  ο συγκεκριμένος αγώνας έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και η νικήτρια ομάδα συμμετέχει στον τελικό του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΚΑΣΕ.   
Διαμαρτυρόμαστε και καταγγέλλουμε την παραπάνω αναίτια αλλαγή της ημερομηνίας του αγώνα,  που κατά τη γνώμη μας είναι σε βάρος της ομάδας μας  και δημιουργεί άνισες συνθήκες διεξαγωγής της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος Παίδων της ΕΣΚΑΣΕ.    
  Για το Δ.Σ.
        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ     
ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ  Λ.  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

           
Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ      
ΜΑΤΟΣ  Α.  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

2 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/3 ΣΤΙΣ 06:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΒΛΗΘΕΝΤΑ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/3 ΣΤΙΣ 06:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΒΛΗΘΕΝΤΑ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ. ΕΚΕΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου