Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Στην δικαιοσύνη εναντίον της εταιρίας θα προσφύγει για το κλείσιμο της εθνικής οδού ο δήμος Λοκρών, δήλωσε ο δήμαρχος Λοκρών Νίκος Λιόλιος.

Στην δικαιοσύνη, εναντίον της εταιρίας εκμετάλλευσης της Εθνικής Οδού, θα προσφύγει για το κλείσιμο της εθνικής οδού, ο δήμος Λοκρών, όπως δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο δήμαρχος Λοκρών Νίκος Λιόλιος.
  
Για μια ακόμη φορά ο μικρός χιονιάς φανέρωσε την ανικανότητα της εταιρίας εκμετάλλευσης της Εθνικής Οδού, καθώς δεν στάθηκε ικανή να κρατήσει τον δρόμο ανοιχτό, παρά της προειδοποιήσεις των μετεωρολόγων για χιονοπτώσεις σε όλη τη χώρα.

Έτσι λίγο χιόνι ήταν αρκετό για να κλείσει η Ε.Ο. από το ύψος του Θεολόγου της Μαλεσίνας μέχρι και τον Κόμβο του Μαρτίνου.

Έπρεπε να επέμβει με δική του πρωτοβουλία ο δήμαρχος Λοκρών κ. Λιόλιος, παρά το γεγονός πως ο Δήμος Λοκρών (όπως όλοι οι Δήμοι άλλωστε) δεν έχει καμία ευθύνη για την Ε.Ο., για να απεγκλωβιστούν τα οχήματα που είχαν κολλήσει με τις πρώτες νυφάδες χιονιού.


Ο κ. Λιόλιος έδωσε άμεσα εντολή προς τα εκχιονιστικά μηχανήματα του Δήμου να κατευθυνθούν στην Ε.Ο., να την ανοίξουν και να την κρατήσουν ανοιχτή όλη νύχτα, τα οποία κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τελικά τα οχήματα και να κρατήσουν ανοιχτή την Ε.Ο. στο ύψος του Μαρτίνου.

Τα μηχανήματα του Δήμου έσπευσαν στο σημείο -όπως και ο ίδιος ο Δήμαρχος- και τελικά η Ε.Ο. καθώς και όλοι οι δημοτικοί δρόμοι παρέμειναν ανοιχτοί μετά από μία ολονύχτια μάχη με το χιόνι.

Συγχαρητήρια στο Δήμαρχο για την ευαισθησία του και κυρίως στο προσωπικό του Δήμου για την αξαιρετική -διπλή- δουλεία που έκαναν όλη τη χθεσινή νύχτα.

3 σχόλια:

  1. Στην πρώτη "κρίση" που προκλήθηκε στον Δήμο Λοκρών από τον χιονιά κλήθηκε να αντιμετωπίσει με απόλυτη επιτυχία ο Δήμαρχος κ. Νίκος Λιόλιος.

    Η νέα Δημοτική Αρχή, όχι μόνο κατάφερε να κρατήσει τους δημοτικούς δρόμους ανοιχτούς, άλλα όλο το βράδυ οι υπάλληλοι του Δήμου έδιναν μάχη για τους εγκλωβισμένους της εθνικής οδού.

    Το προσωπικό του Δήμου συνεχίζει να είναι σε επιφυλλακή και σήμερα, συμπληρώνοντας πάρα πολλές ώρες στο κρύο, αφού ο χιονιάς έχει μειωθεί σε ένταση αλλά δεν έχει περάσει ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ta skoupidia giati varethhkan na ta mazepsoun meta thn parelash kai ta parathsan mesa ston dromo na ta piasei h vroxh???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pou einai o k. TSAROUXAS (proedros tou topikou livanatwn ) ???
    giati den frontizei na einai katharh oi katatopoi???den 3erei poies einai oi armodiothtes tou???einai e3ousia epibarinontas allous???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου