Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με Έμμεσες αλλά και Άμεσες Απειλές "κάποιοι" προσπαθούν να μας πιέσουν, με κάθε τρόπο και μέσο, ωστέ να "φιμώσουμε" όλους όσους εκφράζουν  ελεύθερη άποψη στο Lokris News, απαγορεύοντάς τους να γράφουν στο ανοιχτό για όλους τους πολιτές blog.
  
   
Επειδή ο κόμπος έφτασε στο χτένι και μεταξύ σοβαρού και αστείου, κάποιοι το "τραβάνε" πολύ, ως διαχειριστές του blog δηλώνουμε, ξεκάθαρα και ανοιχτά, προς "όλες τις κατευθύνσεις": 
 
ΔΕΝ έχουμε καμία υποχρέωση να κανουμέ τεμενάδες σε κανέναν, πολιτικό ή μη. Δεν χρωστάμε σε κανέναν και δεν προκείται να προσκυνήσουμε, ούτε να λιβανίζουμε, κανέναν.

ΔΕΝ έχουμε καμία απολύτως πρόθεση να δεχτούμε τις εντολές κανένος, πολιτικού ή μη. Πολύ περισσότερο εντολές συνοδευόμενες  από απειλές (και μάλιστα χωρίς να γνωρίζετε σε ποιους απευθύνετε αυτές τις απειλές σας κύριοι).

ΔΕΝ πρόκειται, να απαγορεύσουμε σε κανέναν (πολιτικό ή πολίτη ή δημότη) να εκφράζει ελεύθερα τη γνώμη του ή να χειραγωγήσουμε τη άποψη του, όπως πολύ θα ήθελαν κάποιοι κύριοι.

ΔΕΝ έχουμε σκοπό σε καμία περίπτωση να απαγορεύσουμε την ελέυθερη απόψη και την κρίση σε κανέναν, ακόμη και αυτών που  προσωπικά διαφωνούμε με τις απόψεις τους.

ΔΕΝ οφείλουμε να λειτουργούμε, ούτε στο ελάχιστο, ως "χειροκροτητές" κανενός, πολιτικού ή μη. Ούτε "ζητωκράχτες" των πεπραγμένων κανενός. Πολύ περισσότερο όταν από τα πεπραγμένα τους (νόμιμα ίσως, αλλά όχι και ηθικά) ζημιώνονται οι φορολογούμενοι, κερδίζουν κομματικοί φίλοι και συγγενείς  πολιτικών προσώπων και συγχρόνως προσβάλεται η νοημοσύνη των πολιτών.
 
ΔΕΝ οφείλουμε να συμφωνούμε με τις πράξεις ή τις παραλείψεις κανενός Πολιτικού, Δημοσίου Λειτουργού ή Υπαλλήλου, Αιρετού ή μη. Ούτε είναι δουλειά μας να τις δικαιολογούμε ή να τις καλύπτουμε. Το κάθε Πολιτικό Πρόσωπο, Αιρετό ή μη, οφείλει και να δικαιολογείται και  -κυρίως- να απολογείται  για τα πεπραγμένα του απέναντι στους πολίτες.



ΔΕΝ φοβόμαστε κανέναν και ούτε τις απειλές (νόμιμες, άνομες ή παράνομες) κανενός. Η παλαιά νοοτροπία του "Γ....ω και Δέρνω" δεν πιάνει πια, οι καιροί άλλαξαν και κάλο θα είναι κάποιοι να την αποβάλετε.
 
ΔΕΝ φοβόμαστε, 
       ούτε τις όποιες απειλές για Δικονομικά μέτρα από εντεταλμένους Δικηγόρους κανενός, 
         ούτε τις όποιες απειλές της εκάστοτε Πολιτικής Εξουσίας, που με την κρατική σφραγίδα που τους παραχωρείται μαζί με την "καρέκλα", νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν και ότι μπορούν να επιβάλονται σε όλους, 
         ούτε ακόμη και τα Όπλα που -νόμιμα ή παράνομα- φέρουν και μας επιδεικνύουν  με νόημα κάποιοι κύριοι.

ΔΕΝ πρόκειται να υποκείψουμε στις πιέσεις και τις απειλές κανενός "μέλους" αυτού του κλειστού κλάμπ, της Διαπλεκόμενης "Πολιτικής Μαφίας" των "οικογενειών" και των "φατριών" των κομμάτων, που θέλει όλους μας   ως πολίτες με κλειστά  μάτια, αυτιά και στόματα, ώστε αυτοί να δρουν ανενόχλητοι και έμεις όλοι να πληρώνουμε.

Όσο για την απειλή  κάποιων του "κλείσιματος" ή "κατεβάσματος" της σελίδας του Lokris News... Σήμερα κύριοι δεν είναι τίποτα το να γεμίσει κανείς το διαδίκτυο με σελίδες και μάλιστα παντελώς Ανώνυμες, Χωρίς Διαχειριστές και με Εδρά τη Λατινική Αμερική... κ εκεί θα βλέπατε πραγματικά  τι εστί Ελευθερία του Λόγου... Χωρίς να έχετε κανέναν απέναντι σας να απειλήσετε...
 
Τώρα όσο αφορά για τις "άλλες" Απειλές σας κύριοι, κατά της προσωπικής ελευθερίας μας  και πολύ περισσότερο κατά της σωματικής μας ακεραιότητας και της ζωής μας... ελπίζουμε να είστε τόσο "προνοητικοί" όσο και εμείς... ;)


Εμείς έτοιμοι είμαστε...

Τέλος, Απόφαση μας, από δω και στο εξής,  πέρα από το δικαίωμά μας να καταφύγουμε νομικά, είναι να δημοσιοποιήσουμε το όνομα του και να καταγγείλουμε δημόσια, σε ΜΜΕ και blogs  που συνεργαζόμαστε, οποιονδήποτε απειλήσει ξανά -άμεσα ή έμμεσα- Διαχειριστή, Συντάκτη, Συγγραφέα, Αρθρογράφο, Μέλος ή Φιλοξενούμενο του Lokris News. 
  

Η ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΤΟΥ LOKRIS NEWS +

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου