Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Λοκρών









  8-3-2011


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Οι Εκλεγμένοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι συνολικά ο συνδυασμός της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στο ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ διαμαρτυρόμαστε έντονα προς την Κυβέρνηση και κάθε αρμόδιο γιο την ταλαιπωρία την ψυχική οδύνη και τους κινδύνους που υπέστησαν σι εγκλωβισμένοι από τα χιόνια στον ΘΕΟΛΟΓΟ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ και την Εθνική οδό.

Εκφράζουμε την αγανάκτηση μας γιατί το πρόβλημα δεν είναι αποτέλεσμα του χιονιά, αλλά εγκληματική αδιαφορία των εταιρειών, που με ευθύνη των πολιτικών των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ- ΝΔ, έχουν αναλάβει την ιδιωτική διαχείριση του Εθνικού δρόμου, έχουν επιβάλλει δυσβάσταχτα χαράτσια μέσω των ΔΙΟΔΙΩΝ στον λαό απομυζώντας μυθικά κέρδη.

Η ιδιωτικοποίηση προβάλλεται ως φάρμακο γιο κάθε νόσο. Η ιδιωτικοποίηση όμως των δρόμων αποδείχτηκε ότι δεν έγινε γιο την καλύτερη εξυπηρέτηση και την ασφάλεια των πολιτών, που είναι το αυτονόητο, αλλά για να αυξηθούν τα κέρδη των ιδιωτών καπιταλιστών. Στο τζάμπα χρήμα που χρόνια τώρα τους έδινε το κράτος για την κατασκευή των δρόμων με υπέρογκο κόστος προστέθηκαν και τα πολλαπλά πανάκριβα διόδια για να ικανοποιηθεί η ακόρεστη δίψα τους γιο νέα κέρδη φορτώνοντας συνεχώς νέα βάρη στην πλάτη του λαού.
 
Στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος του Δήμου Λοκρών για να κρύψει τις τεράστιες πολιτικές ευθύνες του κόμματος που υπηρετεί του ΠΑΣΟΚ, αρκέστηκε να ζητήσει κυρώσεις ποινικές και οικονομικές για την εταιρεία συγκαλύπτοντας το αίτημα του ΛΟΚΡΙΚΟΥ και ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ που βροντοφωνάζει κάθε μέρα γιο ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ και ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ.
 
Έχει αξία και Θυμίζουμε ότι η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ είχε Θέσει το ζήτημα αυτό για συζήτηση στο Δ.Σ. από τον Γενάρη μήνα. Αυτό όμως δεν το έκανε δεκτό ο κος Δήμαρχος.

Εμείς χωρίς να διαφωνούμε με την Θέση του νια ποινικές και οικονομικές κυρώσεις τον καλούμε να συγκαλέσει άμεσο το Δ.Σ. ώστε να αποφασίσουμε για ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ - ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ.
 
Σε κάθε περίπτωση η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και επειδή τα φαινόμενα αυτά με την πολιτική της κυβέρνησης Θα διατηρούνται, Θα αναπαράγονται και Θα οξύνονται, Θα διαθέτει όλες τις δυνάμεις της για να αλλάξει αυτή η κατάσταση, για να ανοίξει ο άλλος δρόμος ανάπτυξης της ΛΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ - ΛΑΪΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ και σε αυτόν τον δρόμο καλούμε τον ΛΟΚΡΙΚΟ ΛΑΟ να παλέψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου