Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Ομόφωνες οι Αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου για τον διορισμό του κ. Σαουλίδη ως πληρεξούσιου δικηγόρου του Δήμου Λοκρών σε δικαστικές υποθέσεις

Σε μήνυμα "αγνώστου" αναγνώστη του Lokris News, που είδα στο "Σχολιασμό Επικαιρότητας", ο "αγνωστος" συντάκτης αναφέρει επί λέξη (αντιγράφω το μηνύμα αυτούσιο): 
 
  
"αντιγράφω από την εφημεριδα ΗΜΕΡΑ 12/3/11. δικηγορος του δήμου λοκρών Αντ.Σαουλίδης εκ θεσ/κης στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ,δημοτικοσ σύμβουλος στίς Συκιές ,μέλος του δσ του ΟΛΘ (ΜΕ ΤΗ ΜΕΣΟΛΆΒΗΣΗ ΤΟΥ εΛ. βΕΝΑΖΈΛΟΥ) ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ "ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΑΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ! !!!!! ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΕΙΟΝ"

Ο κύριος αυτός αφήνει σαφείς αιχμές για τον Δήμαρχο χρησιμοποιώντας ένα απόσπασμα κειμένου εφημερίδας αμφιβόλου εγκυρότητάς. 

Το θέμα είναι πως και κάποιοι υποστηρικτές-φερέφωνα της Μείζονος Πλειοψηφίας του Δ.Σ., εκτός Δήμου, κατακρίνουν τον διορισμό του κ. Σαουλίδη.
 
Προς απάντηση στον κύριο αυτόν, αλλά και προς τους υποστηρικτές-φερέφωνα της Μείζονος Πλειοψηφίας, σας παραθέτω δύο (2) αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου όπου με ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ της διορίζει πληρεξούσιο δικηγόρο τον κ. Σαουλίδη

Η ομοφωνία των αποφάσεων αυτών όμως προέκυψε και με τη συναίνεση  και την ψήφο των μελών της Οικονομικής Επιτροπής της Μείζονος Πλειοψηφίας και αφορά τις υποθέσεις 1) αγωγή εταιρείας "Α. ΚΑΟΥΣΗΣ Α.Ε", κατά Δήμου Δαφνουσίων και, 2) αγωγή εταιρείας "Ι. ΝΙΚΑΣ- Α. ΚΟΥΤΣΙΝΗ Ο.Ε" και δ.τ. "ΠΟΛΙΣ-ΠΡΟΤΥΠΟ Ο.Ε" , κατά Δήμου Οπουντίων.

Και ως εύπιστος και καλοπροαίρετος πολίτης αναρωτιέμαι: Πως τα μέλη της Μείζονος Πλειοψηφίας (Κ.Αγγελούσης και Κ.Σούλιας) ψήφισαν και ενέκριναν τον διορισμό του κ. Αντ.Σαουλίδη στην Οικονομική Επιτροπή, την ώρα που, εκτός Δήμου, υποστηρικτές τους αφήνουν -στην προσπάθεια τους να πλήξουν τον Δήμαρχο- υπονοούμενα και αιχμές για τον κ. Σαουλίδη;

Δείτε τα πρακτικά των δύο αποφάσεων:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου