Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Διακόπηκε η κυκλοφορία στην Αθηνών-Λαμίας λόγω της χιονόπτωσης - Εγκλωβισμένοι μετά τα διόδια τραγάνας στο ρεύμα προς Αθήνα

Μεγάλο πρόβλημα από την χιονόπτωση έχει δημιουργηθεί από τα Διόδια Τραγάνας μέχρι και τον Κόμβο του Μαρτίνου όπου οχήματα έχουν εγκλωβιστεί στην Εθνική Οδό. - Καταγγελίες επιβατών του ΚΤΕΛ για ανευθυνότητα των αρμοδίων. - Στη μάχη για να ανοίξει η Ε.Ο. και ο Δήμος Λοκρών.
  
 
Μεταξύ των εγκλωβισμένων είναι και πολλά οχήματα από το Δήμο Λοκρών καθώς και λεωφορεία του ΚΤΕΛ.

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Νίκος Λιόλιος έδωσε εντολή σε όλα τα εκχιονιστικά μηχανήματα του Δήμου -κυρίως αυτά της Μαλεσίνας και του Μαρτίνου που είναι και πιο κοντά- να σπεύσουν προς βοήθεια στη Ε.Ο. ώστε να απεγκλωβιστούν όλα τα οχήματα. 


Στον Δήμο Λοκρών ο Δήμαρχος και αρμόδιοι αντιδήμαρχοι είναι σε επιφυλακή όπως και οι υπηρεσίες του Δήμου και σε διαρκή επαφή με την Τροχαία και την Πυροσβεστική.

Έντονα παράπονα και κατηγορίες για ανευθυνότητα των αρμοδίων, έχουμε ωστόσο από εγκλωβισμένους επιβάτες του ΚΤΕΛ  Φθιώτιδας από το Δήμο Λοκρών, τους οποίους από το ΚΤΕΛ τους διαβεβαίωναν πως τα δρομολόγια γίνονται κανονικότατα. Επιβάτες που επιβιβάστηκαν από τις Λιβανάτες εγκλωβίστηκαν λίγα μόλις χιλιόμετρα πιο κάτω, στο  μετά από δεκαπέντε λεπτά της ώρας περίπου, στο ύψος του Θεολόγου Μαλεσίνας.

3 σχόλια:

  1. Επιβάτες του ΚΤΕΛ αναγκάστηκαν να επιστρέψουν με Ι.Χ. από το ύψος του Θεολόγου της Μαλεσίνας όπου είχε εγλωβιστεί λεοφορείο του ΚΤΕΛ για πάνω απο δύο ώρες, στην Αταλάντη. Ο οδηγός του λεωφορείου δήλωσε αναρμόδιος να απαντήσει για το αν τελικά θα συνεχίσει το δρομολόγιο ή όχι καθώς και τι θα γίνει με τα εισιτήρια των επιβατών τα οποία ακυρώθηκαν κατά την επιβιβασή τους στο λεωφορείο στις Λιβανάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς η διοίκηση και οι αρμόδιοι του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας έχουν δείξει μεγάλη ανευθυνότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας μην ξεχνάμε οτι πλέον οι Εθνικοί δρόμοι είναι ιδιωτικοί και θα έπρεπε να έχουν οι εταιρείες τους δρόμους αυτούς, ανοιχτούς και καθαρούς απο τα χιόνια ή οτιδήποτε άλλο.
    Φυσικά το μόνο που σκεφτήκανε σήμερα...
    οι νταβατζήδες-εργολάβοι ήταν το πώς θα εισπράξουν όσο πιο πολλά διόδια μπορούν και οχι πώς θα κρατήσουν τον μεγαλύτερο Εθνικό δρόμο σε ημέρα επιστροφής εκδρομέων ανοιχτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου