Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Απάντηση Παπανδρέου μέρω ...δηλώσεων Σταϊκούρα, στον Σαμαρά - Εξευτελισμός Σαμαρά στη Βουλή

Τις πρόσφατες δηλώσεις του αναπληρωτή τομεάρχη Οικονομικών και στενού συνεργάτη του προέδρου της ΝΔ κ. Χρήστου Σταϊκούρα επικαλέστηκε ο πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου για να απαντήσει στον κ. Σαμαρά στη συζήτηση της Βουλής σχετικά με το θέμα τις αποφάσεις της συνόδου κορυφής της Ε.Ε. 

 

Ο κ. Σαμαράς ωστόσο απέφυγε να απαντήσει στη βουλή για τις δηλώσεις του αναπληρωτή τομεάρχη Οικονομικών της ΝΔ κ. Σταϊκουρα, ο οποίος στις δηλώσεις του έκανε λόγο... 

Για "σημαντική απόφαση για την Ευρώπη με θετικές επιπτώσεις και για την Ελλάδα" σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash...   

"Δόθηκε ένα σημαντικό, ένα ισχυρό, ένα συντονισμένο, ρεαλιστικό μήνυμα -και προς τις αγορές και προς όλο τον κόσμο- ότι η Ευρώπη θέλει καλύτερο δημοσιονομικό συντονισμό και βελτίωση της ανταγωνιστικότητας", ανέφερε ο κ. Σταϊκούρας, ενώ πρόσθεσε επίσης πως "αυτή η πρόταση είναι ιδιαίτερα σημαντική και για την Ελλάδα. Κάθε χώρα θα αποφασίζει το δικό της μείγμα πολιτικών και θα λαμβάνονται υπόψη ιδιαίτερες προκλήσεις σε κάθε χώρα, για το πώς θα αντιμετωπίσει την ανταγωνιστικότητα". 

 

Πλήρης ο εξευτελισμός στη Βουλή του κ. Σαμαρά και της ΝΔ, όταν ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Παπανδρέου επικαλέστηκε αυτές τις δηλώσεις του κ. Σταϊκουρα απέναντι στις αντι-μνημονιακές κατηγορίες του κ. Σαμαρά και των όσων υποστήριξε (μαζί με τον κ. Τσίπρα) περί κακής διαπραγμάτευσης στην Ευρωπαίκή σύνοδο κορυφής και ασήμαντου αποτελέσματος για την Ελλάδα.

 

 Παρόλο αυτό τον εξευτελισμό και τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, κανένα σχόλιο δεν είχαμε από την ΝΔ, τον κ. Σαμαρά ή τον κ. Μιχελάκη, για τις εκτός γραμμής δηλώσεις Σταϊκουρα. 

 

Βέβαια ο λόγος της σιωπής της Συγγρού και η αποδοχή του απόλυτου εξευτελισμού της, είναι η μεγάλη υποχρέωση του κ. Σαμαρά στους Σταϊκούραδες και τα Σταϊκουράκια τους... Ο κ. Σταϊκούρας έδωσε "μάχες" για τον Σαμαρά στη Φθιώτιδα (και ο μπαμπάς σε όλη την Ελλάδα), είναι ο μόνος ένθερμος υποστηρικτής του προέδρου της ΝΔ από τους βουλευτές της Φθιώτιδας και υπήρξε μεγάλος κεφαλοκυνηγός των "ντορικών" στην εκλογική του περιφέρεια.

3 σχόλια:

  1. Ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΓΛΩΣΣΊΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΝΔ.....

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ, Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΚΑΙ Η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ......

    Η ΝΔ ΑΠΟ "ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ" ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ ΣΕ "ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΑ "ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ" Ο ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΆΝΕΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΟΤΙ ΕΞΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ. ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ. ΑΝΤΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΝΑ ΒΓΗΚΕ ΛΙΓΟ ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΟ. ΕΔΩ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ή ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου