Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Έντονα δυσαρεστημένο και ανήσυχο το περιβάλλον Σταϊκούρα για την επέλαση της Ντόρας στη Φθιώτιδα

Άκρως δυσαρεστημένο και ανήσυχο φαίνεται να είναι το περιβάλλον του βουλευτή Φθιώτιδας κ. Χρ.Σταϊκουρα, από τις τελευταίες κινήσεις της Ντόρας Μπακογιάννη και των συνεργατών της στη Φθιώτιδα.
 

Από ανθρώπους του περιβάλλοντος του βουλευτή διαχέεται μια  έντονη ανησυχία για την πορεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας της κ. Μπακογιάννη, η οποία έχει βρει πρόσφορο έδαφος στη Φθιώτιδα, αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί στη Νέα Δημοκρατία στο νομό.

Ο κ. Σταϊκουρας αφού "κυρίεψε" την Φθιώτιδα βγάζοντας εκτός "παιχνιδιού" όλους τους άλλους βουλευτές της ΝΔ (πλην Γιαννόπουλου, ο οποίος όμως είναι αποστασιοποιημένος τώρα λόγω του "πολέμου" που δέχτηκε), τώρα μόνος του αδυνατεί να αμυνθεί απέναντι στην επέλαση της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
 
Ο κ. Σταϊκούρας και το επιτελείο του αναζητούν τρόπους για να αποκόψουν την διαρροή στελεχών και ψηφοφόρων της ΝΔ προς τη ΔηΣυ, αλλά και να αποτρέψουν δυσαρεστημένους ψηφοφόρους, με τον ίδιο ή τη ΝΔ, να στραφούν προς ΔηΣυ.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που χρεώνουν  στον  κ. Σταϊκούρα και στα πεπραγμένα του, την διαρροή στελεχών, μελών και ψηφοφόρων της ΝΔ προς τη Δημοκρατική Συμμαχία στη Φθιώτιδα, η οποία βρήκε πρόσφορο έδαφος για να μετατρέψει τη Φθιώτιδα σε ορμητήριο της.

Είναι σαφές πως όσο μεγαλύτερη θα είναι η διαρροή των Νεοδημοκρατών προς τη ΔηΣυ και όσο μεγαλύτερα θα είναι τα ποσοστά του κινήματος στις εκλογές, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η ήττα -προσωπικά- για τον κ. Σταϊκουρα, καθώς σήμερα ΝΔ σημαίνει "Σταϊκούρας" στη Φθιώτιδα.
 
Από την άλλη σε αναμονή των εξελίξεων φαίνεται να βρίσκονται ο βουλευτής κ. Γιαννόπουλος, αλλά και οι πρώην βουλευτές Καλλιώρας και Σταυρογιάννης, καθώς και πολιτευτές και στελέχη που έχουν "αποκλειστεί" από την Σαμαρική ΝΔ.

2 σχόλια:

  1. ΟΣΟΙ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ, ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΣΟ ΘΑ ΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
    ΑΥΤΟ ΕΛΛΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ.
    ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου