Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Οι Υποψήφιοι της Δημοκρατικής Αριστεράς στη Φθιώτιδα






3 σχόλια:

  1. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ,ΘΕΜΙΣ ΓΙΩΤΑΣ,ΧΡ. ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ ΚΛΠ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!! ΤΖΕΝΗ ΛΑΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΓΥΡΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ... Η ΑΡΚΙΤΣΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑΤΙ Ο Φ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ... ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΥΡΗ ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΨΗΦΙΖΩ - ΨΗΦΟ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΩ -ΣΕ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ , ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ. Η ΛΟΚΡΙΔΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΑΡΓΥΡΗ ΑΛΕΞΙΟΥ !!!! ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου