Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Προς ολοκλήρωση των διαδικασιών των έργων υποδομών στη Φθιώτιδα


Σε ερώτηση της Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Κατερίνας Μπατζελή σχετικά με την πορεία των έργων των αυτοκινητοδρόμων στη Φθιώτιδα το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων επισημαίνει ότι σχετικά με το:

α) έργο της Νέας κοίτης Σπερχειού –τέλος Α/Κ Ροδίτσας, εντός Απριλίου υπογράφεται η Σύμβαση με τον 3ο κατά σειρά μειοδότη μετά από έκπτωση των προηγούμενων.

β) έργο Α/Κ Αγίας Μαρίνας Στυλίδας – Αρχή Α/Κ Ραχών: Λόγω  αδυναμίας του αναδόχου θα υποκατασταθεί από κοινοπραξία, αναμένεται υπογραφή της σύμβασης άμεσα, ενώ θα ολοκληρωθεί σε 18 μήνες από την υπογραφή.

γ) Έργο Σκάρφεια Γέφυρα ΟΣΕ – Α/Κ Θερμοπυλών: Ολοκληρώθηκε ο αυτοκινητόδρομος. Απομένει το παράπλευρο δίκτυο που έχει ολοκληρωθεί κατά 90% .Έχει δρομολογηθεί η έκπτωση του εργολάβου λόγω αδυναμίας εκτέλεσης των υπολοίπων έργων.

Για όλα τα έργα έχει επιληφθεί το Σώμα επιθεωρητών του Υπουργείου και η δικαιοσύνη για την απόδοση των σχετικών ευθυνών.

Η Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας Κατερίνα Μπατζελή τόνισε ότι
«η  ολοκλήρωση σε έργα  ζωτικής σημασίας για την απασχόληση, την ανάπτυξη και την οδική   ασφάλεια των πολιτών είναι άμεσης προτεραιότητας. Απαιτείται η επιτάχυνση όλων των διαδικασιών για τη διασφάλιση της   αποτελεσματικότητας  και της διαφάνειας σε όφελος των πολιτών  και του τόπου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου