Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Πιέσεις και παρεμβάσεις για υποθέσεις που ελέγχονται από τις αρχές;!


Πληροφορίες τις τελευταίες ώρες κάνουν λόγο για πιέσεις και παρεμβάσεις ατόμων -μεταξύ των οποίων και σημαντικού πολιτικού προσώπου- προς διάφορες κατευθύνσεις (υπηρεσίες και ΜΜΕ), για κάποιες πολύ σοβαρές υποθέσεις που ελέγχονται από τις αρχές, στη Φθιώτιδα και τη Λοκρίδα, με στόχο το κουκούλωμα υποθέσεων και την επιβολή της σιωπής

Προς το παρόν δεν θα επεκταθούμε περισσότερο καθώς οι πληροφορίες που έχουμε δεν είναι τόσο ξεκάθαρες ακόμη. Αν όμως ισχύουν έστω και τα μισά από τις πληροφορίες που έχουμε λάβει, τότε κάποιες υποθέσεις θα πάρουν νέα τροπή και σίγουρα θα εξελιχθούν σε πολύ σοβαρότερο, εκτός από κοινωνικό και οικονομικό, και σε πολιτικό θέμα, που θα κάνει μεγάλο πάταγο.


Πάντως πιέσεις και παρεμβάσεις υπάρχουν από πολλές πλευρές... 

Θα επανέλθουμε...

8 σχόλια:

  1. παλι δικαιωθηκαν αυτοι που ελεγαν οτι ακομη μια πατατα....... παλι λαδωσαν το πομολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ειναι σίγουρο... μπορει να μην ειναι λαδομα...

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΤΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ? ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΕΔΩ ΚΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΟ ΤΟ LOKRIS + KAI ΤΟ MALESINA NEWS ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΗΜΕΡΑ, EXOYN ΘΙΞΕΙ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ. ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ? Ή ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ? ΤΥΧΑΙΟ?

      Διαγραφή
  2. Η υποθεση ειναι τελειωμενη δεν θαβεται, 4 Εισαγγελιες και ο αντιεισαγγελεας του Αρειου Παγου ασχολουνται με αυτη, τα στοιχεια συντριπτικα, η Ιταλικη Δικαισυνη εχει αιτηθει τη συνδρομη της Ελληνικης, ηδη εχουν προφυλακιστει ατομα στα Δωδεκανησα και εχουν κατασχεθει περιουσιες, ενας εχει αυτοκτονησει και 3 εχουν πεθανει μυστηριωδως, σε καθε περιπτωση το συνολο των εγγραφων-φωτια των δικογραφιων ειναι στα χερια διεθνους ειδησεογραφικου οργανισμου στο εξωτερικο ετοιμα να δημοσιευτουν αν προσπαθησουν να κουκουλωσουν την υποθεση. Κατοπιν τουτου ειναι σαφες οτι κανεις δεν ριψοκινδυνευει να εκτεθει για τους εγκληματιες που ειναι θεμα χρονου η συλληψη τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ(ΠΧ...... ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ...... ΦΙΛΟΥΣ...... ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ...... ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ......)

      Διαγραφή
    2. ΑΑΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ

      Διαγραφή
  3. Δεν πάει το μυαλό σας. Μην το βασανίζεστε άδικα. Υπάρχουν άμεσες και έμμεσες κινήσεις. Και η σχέση δεν είναι κατ'ανάγκη άμεσα οικονομική. Όλα τα έχει ο μπαχτσές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως ρε παιδια σκασιλα μας ολα αυτά ...·.·.·ας τα προσπεράσουμε αφού δεν μας αφορά τίποτα

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου