Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Νέα παραίτηση Δημάρχου!!!


Μετά την παραίτηση του δημάρχου Δυτικής Αχαΐας και του δημάρχου Μίνωα Πεδιάδος, και τρίτος δήμαρχος, σήμερα, ο Δίου-Ολύμπου ΓιώργοςΠαπαθανασίου, με επιστολή του στην ΚΕΔΕ, δηλώνει πως, 
«προσωπικά δεν είμαι διατεθειμένος να παραμείνω σε μια καρέκλα μόνο και μόνο για τον μισθό, όπως μας καταμαρτυρά και ο κόσμος. Χωρίς ελπίδα, χωρίς διέξοδο, χωρίς προοπτική, χωρίς όραμα. Διαχειριστής της φτώχειας, της ένδειας και της κακομοιριάς. Σαν τα γαϊδούρια μιας άλλης εποχής, για να μας φορτώνουν κάποιοι άλλοι τις δικές τους αδυναμίες και παραλείψεις. Με εκατοντάδες επιπλέον αρμοδιότητες μέσα σε ενάμιση χρόνο και με τόσο επαίσχυντο ψαλίδισμα των πόρων της Τ.Α».
Αιτία η κατανομή των ΚΑΠ Αυγούστου βάσει των οποίων, σύμφωνα με το δήμαρχο, 
«είναι πλέον προφανές ότι κάποιοι έχουν υπερβεί και τις κόκκινες γραμμές και μοιραία πλέον βαδίζουμε ως Τοπική Αυτοδιοίκηση σε μέρες που δεν έχει δει ποτέ ο τόπος μας».

«Αφού εδώ και καιρό με τα αυτοδιοικητικά πονήματα του κάθε πικραμένου υπουργού απαξίωσαν τον θεσμό της Τ.Α. και του δημάρχου, τώρα μας οδηγούν στον οικονομικό μαρασμό και στον βέβαιο θάνατο. Οδηγούν στο θάνατο και τον τόπο μας, με διαλυμένο τον κοινωνικό ιστό και απαξιωμένο τον κάθε δήμαρχο και δήμο που πάνω τους ακουμπούσαν οι δημότες», 
σημειώνει ο δήμαρχος στην επιστολή του και υπογραμμίζει, καλώντας την ΚΕΔΕ να προχωρήσει δυναμικότητα:
«Ήρθε πλέον η ώρα να πάρουμε ρηξικέλευθες αποφάσεις. Ή θα αντιδράσουμε όλοι μαζί σαν μια γροθιά ή να πάμε σπίτια μας. Κι ας ορίσουν αυτοί που μας οδήγησαν εδώ τον Δήμαρχο της αρεσκείας τους όπως γινόταν επί των ημερών της αλήστου μνήμης χούντας του Παπαδόπουλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου