Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Άνοιξε σήμερα και πάλι τις πύλες του το ΚΕΥΠ στη Λαμία


Για να υποδεχθεί τους νεοσύλλεκτους της 2012/Ε΄ ΕΣΣΟ.

Περίπου 400 νεοσύλλεκτοι θα παρουσιασθούν σήμερα στο Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου στη Λαμία, ενώ 80 περίπου που ήταν εξ αναβολής, παρουσιάστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Η 2012/Ε΄ ΕΣΣΟ είναι η πρώτη σειρά, που μπαίνει μετά από ένα χρόνο περίπου, αφού κάποιοι αποφάσισαν ξαφνικά και με το έτσι θέλω, το ΚΕΥΠ να μην λειτουργεί ως Κέντρο Εκπαίδευσης.

Επειδή όμως όλα στην Ελλάδα είναι ρευστά, κάποιοι άλλοι αποφάσισαν ότι μπορεί να συνεχίσει όπως και πριν (ποιος ξέρει άραγε για πόσο...) και έτσι πάλι σήμερα θα αποκτήσει ζωή.

Οι νεοσύλλεκτοι θα παραμείνουν για τέσσερις εβδομάδες μέχρι να ορκιστούν, ενώ η επόμενη σειρά παρουσιάζεται τον Νοέμβριο.


lamiareport.gr


ΣΧΟΛΙΟ: Η Ορθολογική Πολιτική, το έκλεισε πέρυσι... Η Μικροπολιτική του Ρουσφετιών το άνοιξε φέτος... Για να τα λέμε με το όνομά τους...
Είμαστε η μοναδική χώρα στο κόσμο που τις αποφάσεις για τα στρατόπεδα δεν τις αποφασίζουν οι Στρατηγοί... Τις αποφασίζουν Βουλευτές, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι... (Όπως και τις Μεταθέσεις, τις Προαγωγές, κτλ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου