Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: Ορκίστηκε ο Γιώργος Κολοβός

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβούλου κ.Γεωργίου Κολοβού από τον Δήμαρχο Λοκρών κ.Νικόλαο Λιόλιο, παρουσία και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Ανδρέα Ζαΐμη.

Στην ορκωμοσία παραβρέθηκαν επίσης Αντιδήμαρχοι καθώς και ορισμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Πλειοψηφίας, ενώ παρόντες ήταν άπαντες οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Μείζονος Μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου.  


Ο κ. Κολοβός στο παρελθόν για πολλά έτη έχει εκλεγεί επανειλημμένως Δημοτικός Σύμβουλος, ενώ έχει διατελέσει επί σειρά ετών Αντιδήμαρχος και Αναπληρωτής Δήμαρχος, του Καποδιστριακού Δήμου Αταλάντης.

6 σχόλια:

  1. ενα απο τα καλα παιδια του δημου...ελπιζουμε να βοηθησει οπως εκανε και παλια τον ταλαιπωρο δημο μας ....αντε και δημαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κε Γιώργο είμαστε σε τελείως διαφορετικά στρατόπεδα, σε διαφορετικούς πολιτικούς δρόμους. Μέχρι να σας γνωρίσω δεν είχα γνώμη για εσάς - μόνο ότι άκουγα, τώρα μπορώ να πω ότι ο Δήμος θα έχει έναν ευγενικό και πολύ καλό άνθρωπο. Δεν ξέρω πως είστε στις πολιτικές σας συμπράξεις και αντιπαραθέσεις, εύχομαι να είστε το ίδιο ευγενικός, όπως στην καθημερινότητά σας. Καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κόσμος έχει κοντή μνήμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου