Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝ.ΕΛ.: Στη δικαιοσύνη η άκυρη συμφωνία συμβιβασμού με τη Siemens


«Στις ευνομούμενες πολιτείες ρόλο έχει και η δικαιοσύνη», προειδοποιεί  για την συμφωνία εξωδικαστικού συμβιβασμού με τη Siemens  ενώ συντρέχουν λόγοι ακυρότητάς της, ο τομεάρχης Οικονομίας, βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς
Σε σημερινή του δήλωση αναφέρει ότι «μετά την τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ κ. Μ. Βορίδη στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής με την οποία παραδέχθηκε ότι η συμφωνία εξώδικου συμβιβασμού της Ελλάδας με τη Siemens είναι άκυρη γιατί δεν εγκρίθηκε εντός 45 ημερών από τα συμβαλλόμενα μέρη, επιβεβαιώθηκε με τον πιο πανηγυρικό τρόπο η δήλωση μας στις 31 Αυγούστου 2012.

Στη δήλωση αυτή είχαμε επισημάνει ότι ο κ. Στουρνάρας με αντισυνταγματική τροπολογία επιχείρησε να καλύψει αναδρομικά την ακυρότητα της επονείδιστης συμφωνίας του εξώδικου συμβιβασμού της χώρας μας με τη Siemens και απαίτησε η ισχύς και η εκτέλεση της συμφωνίας να αρχίσει από την ημερομηνία υπογραφής της από όλα τα μέρη, δηλαδή από 22 Αυγούστου 2012.

Η παράνομη και αντισυνταγματική αυτή τροπολογία δεν μπορεί να καλύψει εκ των υστέρων την ακυρότητα της επονείδιστης συμφωνίας με τη Siemens ούτε βέβαια και τις ευθύνες του κ. Στουρνάρα και όλων όσων τον στηρίζουν.

Να είναι βέβαιοι όλοι οι εμπλεκόμενοι ότι το θέμα ούτε μπορεί, ούτε θα μείνει μόνο σε πολιτικό επίπεδο. Στις ευνομούμενες πολιτείες ρόλο έχει και η δικαιοσύνη. Άλλωστε έχουν γνώση οι φύλακες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου