Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Ενιαία πρόταση για τα Λιμενικά Ταμεία της Εύβοιας από όλους μας συντεταγμένα προτείνει ο Συμεών Κεδίκογλου

Με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Αιδηψού κ. Μαυροζούμη συναντήθηκε ο Συμεών Κεδίκογλου, όπου ενημερώθηκε ότι:

Πρώτον, σε σύσκεψη που έγινε στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου στις 8 Αυγούστου, ο Υπουργός ενημέρωσε τους επικεφαλής των λιμενικών ταμείων από όλη τη χώρα ότι προτίθεται να προχωρήσει σε συγχωνεύσεις. Ενόψει αυτού και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών της περιοχής, τα τρία λιμενικά ταμεία Αιδηψού, Ωρεών και Λίμνης συμφώνησαν να συγχωνευτούν εθελοντικά σε ένα λιμενικό ταμείο για τη βόρεια Εύβοια.

Ο βουλευτής υπερθεμάτισε της πρότασης, μια πρότασης θετικής σε μια εποχή που είναι γεμάτη στείρες θέσεις και αρνήσεις. Σε μια εποχή που χρειαζόμαστε πιο έξυπνο κράτος και ταυτόχρονα να υπηρετούνται οι ανάγκες των περιοχών, ο Συμεών Κεδίκογλου προτείνει αυτό το μοντέλο να ισχύσει και για τις άλλες περιοχές της Εύβοιας, όπου υπάρχουν κοντινά λιμενικά ταμεία, συγχώνευση για παράδειγμα των Ταμείων Καρύστου, Μαρμαρίου, Στύρων. Μάλιστα, ζητά την τοποθέτηση και των άλλων βουλευτών του νομού επί του θέματος, ώστε να αντιτείνουμε συγκεκριμένη πρόταση για την Εύβοια συντεταγμένα.

Δεύτερον, όσον αφορά το «Κύμα», ο κ. Μαυροζούμης ενημέρωσε ότι έχει υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση και είναι τέταρτο σε σειρά αξιολόγησης έργων για ένταξη στο ΕΣΠΑ. Πράγμα θετικό και ο βουλευτής αναμένει πλέον από την Περιφέρεια να προχωρήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται τη διαδικασία, ώστε να αρχίσει η αποκατάστασή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου