Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Μαύρα μαντάτα - Στο κόκκινο ο Δήμος Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου


Ανάμεσα στους Δήμους της χώρας που αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα προβλήματα οικονομικής στενότητας εμφανίζεται ο Δήμος Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου.

Δυστυχώς ο εφιάλτης της πτώχευσης απειλεί αρκετές δεκάδες δήμων ανά την Ελλάδα, μη εξαιρούμενης και της περιφέρειας Στερεάς! Ο δήμος Μώλου-Αγ.Κωνσταντίνου ανήκει στους προβληματικούς και κινδυνεύει να υποστεί τις οδυνηρές επιπτώσεις της κρίσης! 

Μάλιστα το μεγαλύτερο μέρος των χρεών έχουν να κάνουν με τον πρώην δήμο Καμένων Βούρλων, ειδικά την περίοδο της δημαρχίας του Μ. Αντωνίου!  Τότε.. αποχαλινώθηκαν τα ελλείμματα και εκτοξεύθηκαν οιυποχρεώσεις, εξ’αιτίας της.. χρηστής διαχείρισης που υπήρξε! Οπότε αν τεθεί θέμα διάσπασης του Καλλικρατικού δήμου ίσως ο Τετριμίδας ζητήσει ρύθμιση.. εκκρεμοτήτων!

"ΗΜΕΡΑ"

Βέβαια καλή είναι η κριτική στο παρελθόν, αλλά δεν μας έχει πει η νυν δημοτική αρχή τι έχει κάνει για να αντιμετωπίσει αυτά τα οικονομικά προβλήματα. 


Όσο κακή κι αν ήταν η διαχείριση στο παρελθόν, σήμερα ο κ. Τετριμίδας διαχειρίζεται την κατάσταση. Άλλωστε προεκλογικά γνώριζε την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί. Μάλιστα η παράταξή του είχε καταγγείλει τον Αντωνίου για την κακή διαχείριση και υποσχόταν χρηστή διαχείριση, διόρθωση των λαθών, περιορισμό των χρεών και "καλύτερες μέρες".

Τι μέτρα έχει λάβει λοιπόν για να αντιμετωπίσει την εσωτερική οικονομική κρίση του δήμου; Έχουν μειωθεί τα χρέη; Έχουν γίνει περικοπές για περιορισμό της σπατάλης; Τι έχει καταφέρει μέχρι τώρα; Ποια τα αποτελέσματα της δίχρονης διαχείρισης του;

2 σχόλια:

  1. ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΝΩΣΤΟ: "Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ".
    ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ; ΤΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ. ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου