Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας στην παρουσίαση του πολυ-λειτουργικού εμπορικού κέντρου της Μόσχας “Bitza Park”


Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013 η επίσημη παρουσίαση του πολυλειτουργικού εμπορικού κέντρου της Μόσχας “Bitza Park” του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου λιανικής και χονδρεμπορίου της Ρωσίας.  
  
   
  
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν Ρώσοι και Γερμανοί κατασκευαστές  και διαχειριστές του εμπορικού κέντρου πολλοί αρμόδιοι Έλληνες υπουργοί, υφυπουργοί και πρόεδροι επιμελητηρίων. 

Η εκδήλωση αφορούσε τους Έλληνες εμπόρους, επιχειρηματίες και παραγωγούς που ενδιαφέρονται να επεκταθούν στη Ρωσική Αγορά και πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Τιτάνια, στην Αθήνα, στις 7.00 μ.μ.  το απόγευμα.
 
Από το Επιμελητήριο Φθιώτιδας παρευρέθηκε αντιπροσωπεία 12 επιχειρηματιών με επικεφαλής τον Α’ Αντιπρόεδρο κο Κ.Ψειρόπουλο, τον Οικονομικό Επόπτη κο Αθ.Κυρίτση και το μέλος του Δ. Σ. του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κα Λ.Καραναστάση.  


Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το πλάνο δημιουργίας καταστημάτων στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Ρωσίας, σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή για τον Έλληνα επιχειρηματία και παραγωγό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου