Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Ανακοίνωση Δικτύου συνδικαλιστών ριζοσπαστικής αριστεράς για την παραχώρηση της αίθουσας του ΕΚΦ στην ΧΑ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ

       To Σάββατο 19/1 ημέρα της μεγάλης αντιφασιστικής διαδήλωσης στην πρωτεύουσα της χώρας,  η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας παραχώρησε την αίθουσα, που διαχειρίζεται με χρήματα των εργαζομένων, στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής για να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. 

Δεν είναι τυχαίο το ότι  οι εκφραστές του φασισμού, της μισαλλοδοξίας και της δολοφονικής βίας ζήτησαν την αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, είναι όμως επαίσχυντο πολιτικά αυτοί που οφείλουν να στηρίζουν τους αγώνες των εργαζομένων να φτιάχνουν το λαϊκό προφίλ της Χ.Α που είναι το μακρύ χέρι του συστήματος, ο βραχίονας του παρακράτους, οι στραγγαλιστές των κοινωνικών αγώνων και των εργατικών διεκδικήσεων.


    Το επιχείρημα ότι η Χ.Α είναι κοινοβουλευτικό κόμμα είναι έωλο, γιατί γνωρίζουν και γνωρίζουμε καλά ποιες πολιτικές έκαναν τη δολοφονική συμμορία του Περίανδρου και του Μιχαλολιάκου κόμμα.

     Αναρωτιόμαστε αν οι συνδικαλιστικές παρατάξεις που εκπροσωπούνται στο διοικητικό συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου γνώριζαν το γεγονός, και αν ναι, ποιος ο ρόλος τους;

    Είναι συνυπεύθυνος όποιος συναινεί να περιφέρει ο Κασιδιάρης και οι όμοιοί του την σκοταδιστική αισθητική του λόγου τους. Δεν πρόκειται για μια διαφορετική πολιτική άποψη, αλλά για ρατσιστές δολοφόνους, φορείς του φασισμού και του σκοταδισμού.. Χθές ο νεαρός Πακιστανός στο πεδίο του Άρεως, αύριο κάθε πολίτης που αντιστέκεται στο φασισμό και στην τυφλή βία.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ

1 σχόλιο:

  1. ZHTΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου