Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Πρόσκληση ΕΚΤΑΚΤΗΣ συνεδρίασης του Δ.Σ.Λοκρών για το Κέντρο Υγείας Αταλάντης




ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Νο 3/2013
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΟΚΡΩΝ
ΠΡΟΣ
Τον κ. Δήμαρχο και τα Μέλη
του Δημοτικού Συμβουλίου

Καλείστε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/10 στην έκτακτη συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Δημοτικό κατάστημα (Πλατεία Δημαρχείου) την 24η Ιανουαρίου 2013 ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:30 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο: Ενημέρωση για τις εξελίξεις για το Κέντρο Υγείας Αταλάντης

(Εισηγητής ο Κος Δήμαρχος Νικόλαος Λιόλιος)

Η Πρόεδρος

1 σχόλιο:

  1. Μία έκτακτη συνεδρίαση για το Κέντρο Υγείας Αταλάντης την οποία απαιτούσε εδώ πολλές μέρες η Μειοψηφία. Βέβαια γίνεται τώρα εκ των υστέρων μετά τη σύσκεψη Λιόλιου - Κουτσοπίνη. Δεν έπρεπε ήδη να είχε γίνει (όπως επιτακτικά ζητούσε η παράταξη Αγγελούση) και το Δ.Σ. να έχει λάβει αποφάσεις; Δεν έπρεπε να είχε ζητηθεί το θέμα στο Δ.Σ. πριν τη συνάντηση με Κουτσοπίνη; Δεν έπρεπε να ληφθούν υπόψη οι απόψεις των δημοτικών συμβούλων πριν και να μεταφερθούν στο κ.διοικητή; Δεν έπρεπε οι ιατροί και το προσωπικό του Κ.Υ. να καταθέσουν απόψεις και προτάσεις στο Δ.Σ. πριν;
    Αντίθετα ο κ. Λιολιος ανέλαβε όπως κάνει πάντα μόνος του την πρωτοβουλία χωρίς να συζητήσει, χωρίς να ακούσει απόψεις και προτάσεις, να πάει "ξυπόλητος στα αγκάθια".
    Τη συνέχεια την ξέρουμε: Θα ενημερώσει απλά το Δ.Σ. τι είπε ο Κουτσοπίνης... (Το ίδιο έγινε για ΛΑΡΚΟ, Δευτεροβάθμια, Τελωνείο, ΔΟΥ,κτλ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου