Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Σύσκεψη Δημάρχων για τα Κέντρα Υγείας στην Φθιώτιδα (video)

Διαβεβαίωση του Διοικητή Νοσοκομείου Λαμίας κ. Π.Κουτσοπίνη προς τους Δημάρχους για κανονική λειτουργία των Κέντρων Υγείας.

             
             

Σύσκεψη για τα Κέντρα Υγείας στην Φθιώτιδα 
από LAMIASTARGR
  

Τα είπαν με τον διοικητή οι δήμαρχοι 
για τα Κέντρα Υγείας


- Μετά τις διευκρινήσεις από τον διοικητή "είμαστε σε αναμονή", δηλώνουν οι δήμαρχοι

- "Κάνω έκκληση σε όλους τους φορείς να μην χρησιμοποιείται η Υγεία ως πολιτικοκοινωνικό βήμα σε βάρος των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας", τονίζει ο Παναγιώτης Κουτσοπίνης
- Συγκέντρωση διαμαρτυρίας το πρωί της Τρίτης έξω από το Κέντρο Υγείας Στυλίδας

Η απόφαση της νέας διοίκησης του νοσοκομείου να καλύψει εφημερίες του νοσοκομείου με γιατρούς από τα κέντρα υγείας ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του Παναγιώτη Κουτσοπίνη με τους Δημάρχους, τον Αντιπεριφερειάρχη Θ. Στάικου και τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Υγείας Παν. Παρχαρίδη.

Ακούστε τι δήλωσαν μετά την συνάντηση στο LamiaReport:



Διαβάστε το δελτίο τύπου της Διοίκησης του νοσοκομείου και την δήλωση του Διοικητή Παναγιώτη Κουτσοπίνη, αμέσως μετά την συνάντηση:

Κατά την έκτακτη συνάντηση που διεξήχθη σήμερα 21-1-2013 και ώρα 15.30 στο γραφείο του Διοικητή του ΓΝ Λαμίας Παναγιώτη Κουτσοπίνη με πρωτοβουλία των Δημάρχων των Δήμων Λοκρών, Στυλίδας, Μακρακώμης, Δομοκού, Μώλου – Αγ. Κων/νου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Θ. Στάικου και του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Υγείας Παν. Παρχαρίδη, ο Διοικητής του ΓΝ Λαμίας ενημέρωσε τους παρισταμένους Δημάρχους του Ν. Φθιώτιδας, ότι τα Κέντρα Υγείας θα λειτουργήσουν με στόχο την παροχή ποιοτικών και αποτελεσματικών υπηρεσιών υγείας σύμφωνα με τον σκοπό της ίδρυσής τους και τις ισχύουσες διατάξεις του νόμου.

Περαιτέρω, ο Διοικητής του νοσοκομείου δήλωσε ότι: «Ευελπιστώ ότι οι Δήμαρχοι έλαβαν τις διευκρινίσεις επί της πολιτικής της νέας Διοίκησης. Αναμένουμε την παρουσία τους στην προγραμματισμένη συνάντηση σήμερα στις 18.00, με την συμμετοχή και των υπηρεσιακών παραγόντων, προκειμένου να πληροφορηθούν περαιτέρω επί των δεδομένων της οικονομικής και κοινωνικοπολιτικής πραγματικότητας που επηρεάζει και τους φορείς υγείας στον νομό.

Στόχος μου είναι, να παρέχεται περίθαλψη σε κάθε ασθενή στα πλαίσια ενός ολοκληρωμένου μοντέλου διαχείρισης της ποιότητας, για την επίτευξη δε του στόχου αυτού αναμένω την συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προκειμένου να υλοποιηθεί το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα των Φθιωτών, όπως και όλων των Ελλήνων, σε αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας. Κάνω έκκληση σε όλους τους φορείς να μην χρησιμοποιείται η Υγεία ως πολιτικοκοινωνικό βήμα σε βάρος των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας».

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ενώ το ραντεβού ήταν στις 6:00΄, οι δήμαρχοι βρέθηκαν από νωρίς το μεσημέρι στο γραφείο του Διοικητή, όπου έκαναν συμβολική "κατάληψη" και τα είπαν με τον Παναγιώτη Παρχαρίδη.
  


Στη συνέχεια για το ίδιο θέμα ακολούθησε συνάντηση της νέας διοίκησης με υπηρεσιακούς παράγοντες, εκπροσώπους των γιατρών και άλλων εμπλεκόμενων φορέων.

Όπως είπε ο Δήμαρχος Στυλίδας θα πραγματοποιηθεί η αυριανή προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Κ.Υ. στη Στυλίδα, όπου οι κάτοικοι του δήμου θα διαμαρτυρηθούν ζητώντας καλύτερη παροχή υγείας στην ανατολική Φθιώτιδα.

LamiaReport.gr 



12 σχόλια:

  1. ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΠΙΝΗ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ. ΤΟΝ ΕΠΕΙΣΕ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ. ΣΙΓΑ ΜΗ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΛΙΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΣΕΡΤΟ;! Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΝΟΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ, ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ..."ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ" ΕΡΓΟ ΤΟΥ (ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ Κ.Υ. ΞΕΡΟΥΝ!)

      Διαγραφή
  2. Ο κύριος Τσέρτος ως τι συμμετείχε στην σύσκεψη; Ως γιατρός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ως υποψήφιος Δήμαρχος, οπότε πρέπει να είναι ενημερωμένος;

      Διαγραφή
  3. Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ, ΓΙΑΤΡΩΝ , ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ, ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΙΣΤΑ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ; ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ. (ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΗΝ ΔΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ)

      Διαγραφή
  4. Ο Κ. ΤΣΕΡΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΙ ΟΧΙ ΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ Κ.Υ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ; ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ; ΓΙΑΤΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΗΡΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ...
      ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΕ;
      ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΕΡΤΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΛΙΟΛΙΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ; ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΤΟΥ ...ΕΚΟΒΕ! Η ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ!!

      Διαγραφή
  5. ΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΚΟΥΤΣΟΠΑΠΑΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ "ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ" ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ. ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

    ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΑ Κ.Υ. ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ)ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΩ.

    ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΕΙ.
    ΕΦΗΜΕΡΕΥΑΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ, ΕΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΠΙΝΑΝ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΟΥΣ , ΤΩΡΑ ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ Ο ΠΙΣΙΝΟΣ ΤΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ, ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΓΕΛΟΥΣΑΝ. ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΔΟΞΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΠΑΠ..ΡΑ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ? ΠΟΣΟ ΜΑΛ..ΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ? ΤΙ ΠΑΠ..ΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ? Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΑ Κ.Υ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ Ή ΟΧΙ. ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ? ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου