Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Οριστική η απόφαση παραμονής της Δ.Ο.Υ. Κύμης



ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ-                                                                     28/1/2013
ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ-ΕΜΠΟΡΩΝ
ΚΥΜΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ


Το Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματιών-Βιοτεχνών-Εμπόρων Κύμης και Περιχώρων και το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κονιστρών και Περιχώρων ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας την Κυριακή 27/1/2013 με θέμα τη Δ.Ο.Υ. Κύμης.

Ευχαριστούμε το Δήμαρχο Κύμης-Αλιβερίου κ. Δημ. Θωμά καθώς και τον Πρ.του Επιμελητηρίου κ. Παν.Σίμωση, τον Πρ.ΟΕΒΕ κ. Ηλ.Θαλάσση, και τους εκπροσώπους Επιμελητηρίου  κ.Νικ.Φωκίτη και κ Ελ.Ντεγιάννη, για την παρουσία τους.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον πρ.του Επιμελητηρίου Εύβοιας για την ενημέρωση-διαβεβαίωση, μετά την επικοινωνία του με τον Υπ.Οικονομικών, ότι είναι οριστική η απόφαση παραμονής της Δ.Ο.Υ. Κύμης και  της ουδέτερης στάσης του Επιμελητηρίου στο θέμα αυτό.



                       Το Δ.Σ. της                                                         Το Δ.Σ. 
Ένωσης Επαγγελματιών-Βιοτεχνών-                  Εμπορικού Συλλόγου Κονιστρών
Εμπόρων Κύμης & Περιχώρων                                            & Περιχώρων

3 σχόλια:

  1. ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΔΟΥ .....ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ - ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ... ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ...ΚΥΝΗΓΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ: "ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ"... ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΎΕΙ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ (ΛΟΚΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΛΟΚΡΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ, ΛΟΚΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΜΜΕ, ΚΤΛ.) ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ... ΑΠΛΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ... (ΟΧΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΟΛΟΙ... ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ, ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ Η ΕΥΦΥΙΑ ΕΞΑΝΤΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΕΓΩΙΣΜΩΝ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να κανουν τη ΔΟΥ στην Αταλαντη? Οι περισσοτεροι ειναι φοροφυγαδες, με 1η κορυφαια τη γνωστη οικογενεια της Βιλλας. Αν υπηρχε ελαχιστη τσιπα, θα επρεπε να τους ειχατε διωξει ολους αυτους τους αιρετους που υποτιθεται οτι σας εκπροσωπουν, ενω εκπροσωπουν την τσεπη τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου