Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Πλεονάζουν οι υποψηφιότητες, προετοιμάζονται και παραιτήσεις!


Διαβάζουμε στο φύλλο της εφημερίδας "Ημέρα" της 24ης Ιανουαρίου 2013, του φίλου Γιώργου Παλαμιώτη και στη στήλη "της Ημέρας...":
"Όλως παραδόξως άρχισε να υπάρχει κάποια κινητικότητα σε σχέση με υποψηφιότητες ή ακόμη και σε σχέση με κάποιες διευθετήσεις εσωτερικά σε συνδυασμούς ενόψει των επόμενων εκλογών. Ομολογώ πως δεν περίμενα τέτοια κινητικότητα αλλά έρχονται αρκετά μηνύματα. Συνομιλώ με τον έναν, μου λέει ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές όποτε και αν γίνουν. Προσπαθώ να καταλάβω με ποιο κόμμα, μου πετάει ένα «εγώ πάντα είμαι με την ελεύθερη αγορά» και με τρελαίνει αυτή η ιστορία, καθώς δεν βρίσκω άκρη. Δεν λέω ονόματα γιατί ακόμη το ψάχνω. Μπαίνει ένας άνθρωπος στο FB του Θανάση Γιαννόπουλου και στην προσωπική ιστοσελίδα και βλέπει αναρτημένο το πρωτοσέλιδο της “σ” με την αποκάλυψη των προθέσεών του για κάθοδο στην Περιφέρεια. Τι μεγαλύτερη επιβεβαίωση όταν αναρτάτε στην προσωπική του ιστοσελίδα; 

Δεν προλαβαίνω να το συνειδητοποιήσω και μου έρχεται ένα μήνυμα σύμφωνα με το οποίο εκ Δομοκού ορμώμενος, όνομα «σήμα» για την περιοχή, θέλει να εμπλακεί με την Περιφέρεια και μάλιστα έχει κουβέντες για θέση αντιπεριφερειάρχη. Δεν μεταφέρω το όνομα γιατί περιμένω και κάποια άλλα στοιχεία. 

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά και ενώ είχαμε βάλει τον πήχη ψηλά για να δούμε τι γίνεται σε δημοτικό συμβούλιο στη Λαμία και περιφερειακά, ξαφνικά ανακαλύπτω είδηση στη δημοτική κοινότητα Λαμίας. Μαθαίνω λοιπόν ότι παίζει ένα σενάριο να παραιτηθεί ο Δημ. Μώρης για να αναλάβει η κα Πολύζου γιατί τώρα έμαθα πως υπήρχε και κάποια συμφωνία χωρίς να ξέρωποιοι μετέχουν σ' αυτή τη συμφωνία. Κάτι δεν μου πήγαινε καλά και κάθισα λίγο να ξεσκονίσω τις γνώσεις μου, βάζοντας κάτω τον νόμο και τα αποτελέσματα των εκλογών. Για να αναλάβει η φίλη μου η Πόπη Πολύζου θα πρέπει να έχουμε όχι μία αλλά δύο παραιτήσεις.
     
Να παραιτηθεί ο Μώρης αλλά και η Ελένη Στασινού. Είναι αυτονόητο ότι τέτοιες συμφωνίες έχουν δράκο και περιμένω να δω ποιες θα είναι οι εξελίξεις. Χθεσινές πληροφορίες έλεγαν πως ο Μώρης ετοίμαζε την παραίτησή του, που ακόμη το ψάχνω αν θα είναι παραίτηση από τη θέση του προέδρου ή πρέπει να επεκταθεί σε παραίτηση από τη δημοτική κοινότητα Λαμίας.
       
Πάντως η είδηση επιβεβαιώνονταν από χθες το βράδυ. Περιμένω σήμερα εξελίξεις σε επίπεδο πολιτικής πρακτικής. Είδες τι σου είναι; Από αλλού περιμένεις την εί- δηση και από άλλου σου έρχεται…".

Σ.Σ.: Επιβεβαιωνόμαστε όσο αφορά την υποψηφιότητα από το Δομοκό, για την Περιφέρεια και σύντομα θα έχουμε περισσότερα να πούμε...



Dimitrios Agkas 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου