Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Επίσκεψη του Ανδρέα Λοβέρδου στα γραφεία του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας


Ο Ανδρέας Λοβέρδος κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη Λαμία, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013. 


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Προέδρου του Επιμελητηρίου κου Αλ. Διαμαντάρα, στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος κος Κ. Ψειρόπουλος, ο Οικονομικός Επόπτης κος Αθ. Κυρίτσης, Ο Γεν. Γραμματέας κος Ν. Ζιάκας, καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ο κος Ι. Μπέρδος και ο κος Β. Πασλής

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικοί επιχειρηματίες καθώς και το μείζον θέμα της κατάργησης της υποχρεωτικής εισφοράς των μελών του Επιμελητηρίου. 


Ο κος Λοβέρδος, αφού άκουσε προσεκτικά τις θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και του Προέδρου του Επιμελητηρίου, ανέλυσε τις απόψεις της ΡΙΚΣΣΥ, του φορέα που εκπροσωπεί, σε θέματα που άπτονται του επιχειρηματικού ενδιαφέροντος και συγκεκριμένα τις προτάσεις απεγκλωβισμού της οικονομίας από τη γραφειοκρατία, διευκόλυνσης των επιχειρηματικών πρωτοβουλιών και υποστήριξης της ίδρυσης θέσεων εργασίας, με τις οποίες συμφώνησε η Διοίκηση του ΕΒΕ. 
  
Εκ μέρους του  Επιμελητηρίου τονίσθηκε η δυσαρέσκεια για την ψήφιση από πλευράς βουλευτών της κατάργησης της υποχρεωτικής εισφοράς των μελών. 

Τέλος, ο κος Λοβέρδος τόνισε ότι θα μεταφέρει στα αρμόδια όργανα τα αιτήματα και τις παρατηρήσεις του Επιμελητηρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για τις προτάσεις της ΡΙΚΣΣΥ για τη διευκόλυνση της επιχειρηματικότητας στο παρακάτω link:

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου