Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Επιβεβαιώνει το σχετικό πρακτικό του Δήμου τα περί "συμπαραστατών" Χρυσαυγιτών

Ακολουθούν οι διάλογοι μεταξύ των δημοτικών συμβούλων του Δήμου Λοκρών στην επεισοδιακή συζήτηση για τη Χρυσή Αυγή και την πρόταση Ρούσση, σύμφωνα με το πρακτικό που δημοσιοποίησε ο Δήμος Λοκρών. 

Στο πρακτικό αναγράφεται ξεκάθαρα και η επίμαχη φράση του δημοτικού συμβούλου κ.Αλ.Κούρου«[...] Πιστεύω ότι όσο η Χρυσή Αυγή είναι νόµιµα στην βουλή και τουλάχιστον σε δηµοτικό επίπεδο δεν µας έχει ενοχλήσει, ίσα ίσα συµπαραστάθηκε. [...] Ο αντίπαλος είναι η τρόικα και η κυβέρνηση. Όλοι µαζί για µια κοινή προσπάθεια. [...]», η οποία ντροπιάζει τόσο την παράταξη του, όσο και το δημοτικό συμβούλιο των Λοκρών.
  
Να σημειωθεί πως στα πρακτικά δεν καταγράφονται δημοτικοί σύμβουλοι που δεν έχουν τον λόγο (εκτός να τους δοθεί από την πρόεδρο ή τους παραχωρηθεί από τον ομιλούντα) και οι πολίτες που παρακολουθούν τη συνεδρίαση (εκτός αν τους ζητηθεί να μιλήσουν από το προεδρείο).

Σύμφωνα λοιπόν με το πρακτικό:

«[...] Στη συνέχεια η Κα Πρόεδρος ερχόµενη στο 7ο Θέµα της πρόηµερησίας διάταξης περί «ΨΗΦΙΣΜΑ ∆ΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ είπε  τα εξής: [...] Από τη στιγµή που το ∆ηµοτικό Συµβούλιο Οµόφωνα αποφάσισε ότι το θέµα: «ΨΗΦΙΣΜΑ ∆ΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ, το οποίο δεν ήταν γραµµένο στην ηµερήσια διάταξη είναι κατεπείγον, θα αποφασίσει επί του συγκεκριµένου θέµατος µε την απόλυτη πλειοψηφία του συνολικού αριθµού των µελών του και έδωσε το λόγο στον Κο ∆.Σ. Γεώργιο Ρούσση και είπε τα εξής: 


ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΣΣΗΣ: Ειλικρινά δεν υποτιµάω κανένα θέµα απ’ όσα µπαίνουν εκτός ηµερησίας, στην ηµερησία διάταξη και όσα γίνονται και µε άλλους τρόπους π.χ. πεζοδρόµια χωρίς απόφαση. Ειλικρινά δεν υποτιµάω. Αλλά θα ήθελα να πω ότι περιµέναµε όχι από τον δήµαρχο, απ’ όλους µας, να συζητηθούν κάποια άλλα πράγµα τα σήµερα στο δηµοτικό συµβούλιο. [...] Οι εργάτες της ΛΑΡΚΟ είναι σε κινητοποιήσεις. Τους χτυπήσανε προχθές και δεν θα βγάλουµε κουβέντα ούτε για καταδίκη; Το ναζιστικό µόρφωµα, η συµµορία της Χρυσής Αυγής, το αβγό του φιδιού επιχειρεί δολοφονικές ενέργειες και σκοτώνει. ∆εν θα πάρουµε θέση γι’ αυτά τα ζητήµατα; ∆εν θα κουβεντιάσουµε; [...] Θα θέλαµε λέµε στο επόµενο δηµοτικό συµβούλιο τουλάχιστον να συζητηθούν αυτά τα πράγµατα. Και να πω το εξής, ότι σ’ αυτές τις συνθήκες που θα είναι δύσκολες οι µέρες για όλους µας, η σιωπή και η αδιαφορία είναι συνενοχή. Είναι συνενοχή. Πρέπει να τα δούµε αυτά τα ζητήµατα σοβαρά όλοι µας. Και όχι µόνο για την Χρυσή Αυγή και για την ΛΑΡΚΟ και για το χτύπηµα που κάναν στους εργάτες της ΛΑΡΚΟ. Γιατί µπροστά µας θα έχουµε φοβερά ζητήµατα. Αυτά. 
ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ: Να πάρω και τον λόγο να µην µιλάµε έτσι. Λοιπόν επειδή ανέφερε ο αγαπητός συνάδελφος όλα αυτά τα προβλήµατα, πιστεύω ότι δεν υπάρχει κανένας εδώ µέσα ο οποίος δεν καταδικάζει.. εγώ τους παρέλαβα τους χτυπηµένους και κάθισα όλη την µέρα στο κέντρο υγείας, δεν υπάρχει κανένας που δεν καταδικάζει αυτή την κατάσταση. Ο δήµος δεν ήταν από την αρχή µέσα στην ΛΑΡΚΟ, στα προβλήµατα; ∆εν πήγε; ∆εν συζήτησε; Γίνεται κάτι.. µπορούµε να κάνουµε αυτή την στιγµή κάτι και δεν το κάνουµε; Για την Χρυσή Αυγή βεβαίως και καταδικάζουµε τον φόνο. Είναι κανένας εδώ µέσα ο οποίος είναι υπέρ του φόνου; Ε όποιος είναι ο φονιάς. Τέλος πάντων, Χρυσή Αυγή, Νέα ∆ηµοκρατία, ΚΚΕ, κάποιος θα ήταν ο φονιάς. Αυτό το καταδικάζουµε. Όλα τα καταδικάζουµε. Το θέµα είναι η καταδίκη µπορεί να γίνει αλλά το τι µπορεί να γίνει σαν δήµος. Είναι το θέµα για την Κυριακή, δεν θέλουµε, δεν το αποφασίζουµε. Υπάρχει κάτι; Γιατί στραφήκατε προς όλους µας, γιατί έχω περιττή ευαισθησία, εγώ σχόλαγα 3 και έφυγα τη νύχτα από το κέντρο υγείας. Είναι κάτι που µπορούµε να κάνουµε και δεν το κάνουµε; Να µας το πείτε να το κάνουµε. Νοµίζω ότι µας έχει ξεπεράσει πλέον αυτή η κατάσταση εµάς. Καταδικάζουµε και χίλιες καταδίκες να κάνουµε και τώρα όλοι µας. Ευχαριστώ πολύ. 
ΗΛΙΑΣ ΚΟΛΟΜΤΣΑΣ: Σε αυτά που είπε ο συνάδελφος κ. Ρούσσης και εγώ θα’θελα να πω ότι καταδικάζουµε όλοι απερίφραστα την βία απ’ όπου και αν προέρχεται, ότι χρώµα κι αν έχει η βία καταδικάζεται. Μιλάς µόνος σου Γιώργο… 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΣΣΗΣ: Μισό λεπτό, επειδή µου διέφυγε. Κύριε δήµαρχε συνέβη το γεγονός και γι’ αυτό το αναφέρω, στην λαϊκή συνέλευση της Λάρυµνας η Χρυσή Αυγή ήταν παρούσα και πήρε και τον λόγοΠου άνθρωποί της το ’77 χτυπάγαν τους απεργούς. Άνθρωποί της άλλης ηλικίας. Εγώ θεωρώ ότι το κάλεσµα ήταν από τον δήµο. Η λαϊκή συνέλευση προκλήθηκε µε απόφαση του δηµοτικού συµβουλίου. Εάν δεν είναι έτσι, δεν έπρεπε να της δοθεί ο λόγος. Και λέω το εξής, ότι έγινε έγινε. Θεωρώ ότι θα πρέπει να πάρουµε απόφαση ότι πουθενά δεν θα πρέπει να καλεστεί αυτό το µόρφωµα, πουθενά δεν θα πρέπει να της δοθεί ο λόγος σε συσκέψεις µαζικές του δήµου, σε λαϊκές συνελεύσεις κ.λ.π. ∆εν µπορεί να τους καλούµε, να τους προβάλλουµε ενδεχοµένως, δεν βάζω ζήτηµα συγκεκριµένο ότι κάποιος προβάλλει αλλά να φαίνονται ότι είναι σύµµαχοι των εργαζοµένων και του λαού και από την άλλη να τους καταδικάζουµε. Πρέπει να παρθούνε µέτρα το λαϊκό κίνηµα να τους στείλει εκεί που πρέπει. 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΣΣΗΣ: Για το θέµα της Χρυσής Αυγής που έκανα µία τελευταία πρόταση επιµένω να µπει σε ψηφοφορία. 
Χ. ΜΠΩΚΟΣ: Σχετικά µε το θέµα της Χρυσής Αυγής εγώ συµφωνώ απόλυτα µε τον κ. Ρούσση, ότι δεν µπορεί αφενός να λέµε ότι βρισκόµαστε συντεταγµένα σε ένα συνταγµατικό τόξο και παράλληλα να τους καλούµε. Όταν πάλι τους καλούµε δεν µπορεί να βγαίνουµε και να λέµε ότι καταδικάζουµε την βία αλλά τους αφήνουµε και µιλάνε ελεύθερα. Με συγχωρείτε αλλά και τα δύο µαζί δεν γίνονται. Και παράλληλα θα ήθελα να βγάλουµε σαν δήµος ένα ψήφισµα οµόφωνο κατά της ναζιστικής βίας και κατά της Χρυσής Αυγής για να’ µαστε ξεκάθαροι όλοι εδώ µέσα για τις θέσεις µας. Και να πέφτουνε και οι µάσκες όταν και όπου χρειάζονται. Ευχαριστώ. 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΣΣΗΣ: Εγώ κάνω αυτή την πρόταση κ. πρόεδρε και ζητάω να µπει σε ψηφοφορία. Ζητάω να µπει σε ψηφοφορία η συγκεκριµένη πρόταση. Να µην καλείτε και να µην της δίνετε ο λόγος σε ζητήµατα που έχει σχέση ο δήµος. Λαϊκές συνελεύσεις κ.λ.π. ∆εν µπορώ να αποφασίσω τι θα κάνουν τα σωµατεία εργαζοµένων. 
ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ: Συγνώµη, συγνώµη τώρα. Έχει µπει ένα ζήτηµα τώρα. ∆ήµαρχε στην λαϊκή συνέλευση της Λάρυµνας και στην διηµερίδα που έγινε εδώ για την ΛΑΡΚΟ η παρουσία της Χρυσής Αυγής ήταν µετά από κάλεσµα δικό σας; Ναι ή όχι; Ποιος την κάλεσε και ήρθε; Να ξεκαθαρίσουµε µερικά ζητήµατα γιατί έβαλε ζητήµατα ο κ. Ρούσσης. Να τα βάλουµε κάτω να τα συζητήσουµε. Τι να ψηφίσουµε; Έτσι αέρα; Την είχατε; Όχι να γίνει ψηφοφορία. Συγνώµη, συγνώµη ρε Πάσσα, συγνώµη, εγώ δεν βάζω αυτό το θέµα µόνο της ψηφοφορίας, να γίνει. Απαντήστε µου όµως, την καλέσατε; Ναι ή όχι; Για να ψηφίσουµε κάτι πρέπει να το εξαντλήσουµε το θέµα και µετά να µπει η ψηφοφορία. ∆εν θα ψηφίσουµε πρώτα και µετά θα απαντήσετε εσείς στο ερώτηµά µου. Απαντήστε µου αν την είχατε καλέσει, ναι ή όχι. Για να ενηµερώσω λοιπόν το σώµα και να ξέρετε, γιατί µπαίνουν τέτοια ζητήµατα εδώ πέρα, και βάζω και την µαρτυρία του κ. Ρούσση, όταν πήγαµε στην λαϊκή συνέλευση της Λάρυµνας οι παρατάξεις του δηµοτικού συµβουλίου δεν ήταν µέσα στις οµιλίες. Η Χρυσή Αυγή ήταν. Και παρέβη και ο κ. Ρούσσης σε διαδικαστικά ζητήµατα και µίλησα εγώ και ο κ. Ρούσσης. Εµείς είµαστε απόντες, είχαµε φάει «χ» από την διαδικασία και από το προεδρείο, που δεν υπήρχε προεδρείο στην λαϊκή συνέλευση. Αντί για εµάς λοιπόν η Χρυσή Αυγή µίλησε. ∆εν µίλησα ούτε εγώ, ούτε ο κ. Ρούσσης. 
∆ΗΜΑΡΧΟΣ: Κοιτάξτε τώρα, επειδή θέλουµε να δηµιουργούµε κάποιες διαφορετικές εντυπώσεις από την πραγµατικότητα αλλά να µην αδικούµαστε από την πραγµατικότητα και αδικούµε τους εαυτούς µας. Όταν οι εργαζόµενοι συµµετέχουνε σε µια λαϊκή συνέλευση όταν αφορά την Λάρυµνα, την ΛΑΡΚΟ, και συµµετέχουν κυρίως εργαζόµενοι νοµίζω ότι τους αδικούµε αν δεν συµµετέχουνε τουλάχιστον οι πρόεδροι των εργαζοµένων και των σωµατείων εκεί. Νοµίζω ότι είναι αδικία τουλάχιστον. Αλλά θέλω να θυµίσω κ. Αγγελούση ότι έγινε αυτή η πρόταση από τον κ. Ρούσση και µιλήσατε και εσείς και ο κ. Ρούσσης και όλοι όσοι ζήτησαν τον λόγο. ∆εν αφαιρέθηκε.. και µάλιστα προηγηθήκατε, έτσι; Ενδεχοµένως θα µπορούσε να είχε προβλεφθεί από την αρχή αυτό αλλά έγινε όµως. ∆ηλαδή µίαενδεχόµενη ας πούµε παράλειψη δεν µπορεί να θεωρηθεί ότι είναι ας πούµε δίκη προθέσεων. Εποµένως, εποµένως, οι εργαζόµενοι έχουν το δικαίωµα να συµµετέχουν στα προεδρεία ως τοπική κοινωνία. Είχαµε µία διεύρυνση από τους εργαζόµενους γιατί ήταν και από την Βοιωτία και από την Εύβοια και εργατικά κέντρα και νοµίζω δεν δηµιουργήθηκε κανένα παρατράγουδο. Εκτός από αυτό το οποίο αναφέρθηκε. 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΣΣΗΣ: Η πρότασή µου είναι να µην καλείτε σε εκδηλώσεις του δήµου, των κοινοτήτων, συσκέψεις, λαϊκές συνελεύσεις, άλλες εκδηλώσεις, µαζικές εκδηλώσεις η Χρυσή Αυγή και να µην της δίνετε και ο λόγος εάν έρθει από µόνη της κάπου να παρουσιαστεί. 
ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ: Είναι ξεκάθαρη δηλαδή η πρόταση. Ποιος ψηφίζει υπέρ της πρότασης του κ. Ρούσση; 
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΣΣΑΣ: Να γραφτεί στα πρακτικά κ. πρόεδρος νόµιµο κόµµα.. είναι νόµιµο κόµµα, αν κρίνει ο δήµος σε κάποιες συνελεύσεις να µην καλέσει κανένα κόµµα που είναι νόµιµο ας µην το καλέσει. Αλλά από την στιγµή που είναι νόµιµο κόµµα είτε λέγεται Χρυσή Αυγή είτε ΜΛΚ.. πως λέγεται δεν το βλέπω εµείς να έχουµε καµία αρµοδιότητα να πάρουµε αυτή την θέση απόψε. Τίποτα άλλο. 
ΑΛ. ΚΟΥΡΟΣ: Εγώ δεν συµφώνησα µε το αίτηµα του κ. Ρούσση. Πιστεύω ότι όσο η Χρυσή Αυγή είναι νόµιµα στην βουλή και τουλάχιστον σε δηµοτικό επίπεδο δεν µας έχει ενοχλήσει, ίσα ίσα συµπαραστάθηκε. Τώρα αν κάποιοι είναι καχύποπτοι και φοβούνται και προκαλούν αντιδράσεις και υπόνοιες. Είµαι κατά της βίας, είµαι κατά της βίας, αλλά είµαστε όλοι µαζί για την ΛΑΡΚΟ σύσσωµοι, µε έναν κοινό αντίπαλο, να µην κλείσει η ΛΑΡΚΟ. Ο αντίπαλος είναι η τρόικα και η κυβέρνηση. Όλοι µαζί για µια κοινή προσπάθεια. Αν είναι να ξεχωρίσουµε από δω και από κει µέτωπα τότε να µην κατεβούµε καθόλου πάλι. 
Στη συνέχεια η Κα Πρόεδρος κάλεσε το Συµβούλιο ν’ αποφασίσει σχετικά.. 
Το ∆.Σ. αφού έλαβε υπόψη τα ανωτέρω και µετά από διαλογική συζήτηση: 
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ 
 Α) Αποδέχεται την πρόταση του Κου ∆.Σ. Γεωργίου Ρούσση «για κατάθεση ψηφίσµατος του ∆ηµ.Συµβουλίου Λοκρών ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.», 
Β) Καταδικάζει την δολοφονική επίθεση της Χρυσής Αυγής. 
Σήµερα την 25η Σεπτεµβρίου 2013 το ∆.Σ. του ∆ήµου Λοκρών αποφάσισε και ενέκρινε το ψήφισµα ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ., ως κατωτέρω: 
ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 
Να µην καλείτε σε εκδηλώσεις του δήµου, των κοινοτήτων, συσκέψεις, λαϊκές συνελεύσεις, άλλες εκδηλώσεις, µαζικές εκδηλώσεις η Χρυσή Αυγή και να µην της δίνετε και ο λόγος εάν έρθει από µόνη της όπου παρουσιαστεί.
  
Κατά ψηφίζουν, 
οι ∆.Σ. Κες Σεµίνα Παπακωνσταντίνου , Ιωάννα Παπαγεωργίου , Μαρία Γεωργοπούλου 
και οι Κοι ∆.Σ. Κωνσταντίνος Σούλιας , Γεώργιος Γουρνάς , Μιχάλης Περλεπές , Αλέξανδρος Κούρος, Κων/νος Πάσσας , Γεώργιος Κολοβός. 
Με την παρατήρηση του Κου Αλέξανδρου Κούρου και του Κου Κων/νου Πάσσα ότι η Χρυσή Αυγή είναι νόµιµο κόµµα και πρέπει να καλείται
Η απόφαση αυτή έλαβε αυξ. αριθµό 14/255/2

26 σχόλια:

  1. Ούτε οι ύβρεις καταγράφονται στα πρακτικά... Έτσι στα πρακτικά οι συνεδριάσεις φαίνονται άψογες σαν να μην τρέχει τίποτα... κι ας έχει γίνει χαλασμός στην πραγματικότητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΠΟΙΟΣ... ΚΑΠΟΙΑ... ΚΑΠΟΙΟΙ... ΦΩΝΑΖΑΝ ΤΟ ΚΟΥΡΟ "ΦΑΣΙΣΤΑ"... ΑΥΤΑ ΣΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ... ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ...

      Διαγραφή
  2. Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ... ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗ Χ.Α., ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ Χ.Α. Ο ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ...
    ΑΠΕΦΥΓΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΨΑ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΕΙΠΕ...
    ΑΥΤΟΣ ΚΙ Ο ΖΙΚΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΣΣΑΣ: Να γραφτεί στα πρακτικά κ. πρόεδρος νόµιµο κόµµα.. είναι νόµιµο κόµµα...
    ΝΟΜΙΜΟ Ε, ΠΑΣΣΑ; ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ... ΚΙ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πρόεδρος του Δ.Σ. Σεµίνα Παπακωνσταντίνου ψήφισε υπέρ της Χ.Α.; Η πρόεδρος ενός θεσμικού δημοκρατικού οργάνου; Θα μας τρελάνει; Ούτε τους τύπους για τη θέση που κατέχει δεν σκέφτηκε να τηρήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ: ∆ήµαρχε στην λαϊκή συνέλευση της Λάρυµνας και στην διηµερίδα που έγινε εδώ για την ΛΑΡΚΟ η παρουσία της Χρυσής Αυγής ήταν µετά από κάλεσµα δικό σας; Ναι ή όχι; Ποιος την κάλεσε και ήρθε;

    Δήμαρχε δεν απάντησες... Γιατί;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ... ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΠ'ΤΑ ΧΕΡΙΑ... ΟΧΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...

      Διαγραφή
  6. ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ: Για να ενηµερώσω λοιπόν το σώµα και να ξέρετε, γιατί µπαίνουν τέτοια ζητήµατα εδώ πέρα, και βάζω και την µαρτυρία του κ. Ρούσση, όταν πήγαµε στην λαϊκή συνέλευση της Λάρυµνας οι παρατάξεις του δηµοτικού συµβουλίου δεν ήταν µέσα στις οµιλίες. Η Χρυσή Αυγή ήταν. Και παρέβη και ο κ. Ρούσσης σε διαδικαστικά ζητήµατα και µίλησα εγώ και ο κ. Ρούσσης. Εµείς είµαστε απόντες, είχαµε φάει «χ» από την διαδικασία και από το προεδρείο, που δεν υπήρχε προεδρείο στην λαϊκή συνέλευση. Αντί για εµάς λοιπόν η Χρυσή Αυγή µίλησε. ∆εν µίλησα ούτε εγώ, ούτε ο κ. Ρούσσης.

    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟΥΣΑ ΚΑΙ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; ΑΥΤΟ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ; ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΛΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ΡΕ ΠΟΛΥΞΕΡΕ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ ,ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ....ΧΑΧΑΧΑ....ΘΑ ΣΕ ΦΑΕΙ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΠΑΥ ΕΧΕΙ ΜΗΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

      Διαγραφή
  7. Μπορεί να μας πει ο προπαγανδιστής του Ναζισμού που συμπαρασταθηκε η Χρυσή Αυγή στο Δήμο; Να μας εξηγήσει τι εννοεί βρε παιδί μου... Μπορεί και να τον έχουμε παρεξηγήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Κούρος γιατί είναι ακόμη δημοτικός σύμβουλος της Δημοκρατικής παράταξης; Δήμαρχε ότι θέλει λέει και κάνει ο καθένας εκεί μέσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΝΑΜΕ ΠΑΛΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ... ΞΕΦΤΗΛΕΣ... ΑΛΛΑ ΔΙΑΣΗΜΟΙ...

    http://www.newsnow.gr/article/513476/dimos-lokron--pos-enopsei-eklogon-oi-xrysatgites-ginontai-symparastates-tis-dioikisis.html

    http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=26572:----q----q&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟΙ ΕΥΚΟΛΙΑ ΞΕΦΩΝΙΖΑΝ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ" ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΙΑ "ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ" ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΝΑΖΙ. ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ. ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ.ΑΦΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ .ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ .ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ.ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ....ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ.ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ.Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΗΡΕΜΙΑ.ΜΗΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΡΑΞΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΙΜΩΣΕΙ.ΑΝ ΣΑΣ ΜΗΝΥΣΟΥΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ;ΤΙ ΛΕΕΙ Ο Κ.ΣΑΟΥΛΙΔΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ;ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΗΜΑΡΧΕ.ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ.ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ;ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΑΥΤΟ;ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ.ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΧΑ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΕΣ.ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΛΟΓΟ.ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ.ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ,,,,ΕΛΕΟΣ.ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.400.ΟΟΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ;ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ;ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΙΜΩΣΑΝ;ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΟΓΟΥ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ;ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΤΑ ΕΙΠΑΝ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ.ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΚΟΜΗ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΙΛΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΙΛΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΣΚΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΚΟ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΣΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΧΑ.ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ.ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ,ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΤΛ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΗΤΑΝ Η ΚΥΡΙΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΝΕΡΕΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ.ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ.ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ,.ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ,ΜΟΥΓΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ.ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ.ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΜΠΡΑΤΣΑΡΑΔΕΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙ....ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ.ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΘΕΜΑ ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΙΡΗΝΗ.ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥΣ .ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΡΟΥΣΣΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΠΑΧΟΥΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΟΓΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ;ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΡΟΥΣΗ.ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟ .ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΠΙΝΑΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΥΘΗΚΑΝ ΓΕΜΙΣΑΝ ΠΟΡΝΕΣ ΤΑ ΜΠΑΡ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΦΤΩΧΕΣ.ΜΟΝΤΕΛΑ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΜΑΣ ΛΑΝΣΑΡΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΡΟΥΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δείξει το εξοφλητικό της σύνταξης του Ρούσση και ξέρεις πόσα παίρνει?

      Διαγραφή
  19. ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΣ ΠΕΤΟΥΝ .ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΩΡΙΜΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ...ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ! ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΛΟ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ, ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟ ΦΟΝΟ, ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ"!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΨΗΦΙΣΜΑ", ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΡΟΥΣΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΝΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ! ΠΟΙΟ 7ο ΘΕΜΑ ΚΑΙ ..ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ, ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ "ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ" ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΤΟ "ΨΗΦΙΣΜΑ". ΑΝ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΓΝΩΣΕ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΛΟΓΟ, ΑΛΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ("ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΒΙΑΙΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΚΟ") ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ (ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ "ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΦΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΛΟΓΟΥ ΣΤΗ ΧΑ"). Ο ΔΕ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΩΣ ΕΞΕΧΩΝ ΠΡΟΣΩΠΟ (ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΗΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΩΤΟΣ! ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΟ!) ΚΑΙ ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ! ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ! ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ "ΕΚΘΕΣΗ-ΕΚΦΡΑΣΗ" ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΣ, Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ, ...ΑΛΛΗ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΑΚΟΥΓΕ(;!) Ή ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΩΣ ..ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ;!!!!!! Η ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εσύ που γράφεις με κεφαλαία και είσαι ο γνωστός Χαυγίτης θα σε παρακαλούσαμε να γράφεις ένα σχόλιο και περιεκτικό. Ξέρουμε ότι έτσι φωνάζεις κ συμπεριφέρεσαι στην καθημερινότητα σου. Σεβάσου το όμως εδώ να λειτουργείς με κάποιους κανόνες.

    - ένας αναγνώστης-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κρίνετε πολιτικά, κρίνετε νομικά, κρίνετε όπως να' ναι!! Διαβάζετε ότι μπαρούφα λέει κάθε site και κάθε χαζοκάναλο και χάνετε την ουσία. Στην Λάρυμνα οι εργαζόμενοι έχουν περάσει πάρα πολλά από το 1977 έως και σήμερα! Ο κύριος Ρούσσης τα έχει ζήσει όλα το 1977 και έχει τεράστια εμπειρία σχετικά με την ιστορία αυτών των ανθρώπων της ΧΑ. Έχει αντικειμενική γνώμη και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας. Οι παλαιότεροι ξέρουν.
    Το θέμα που έθεσε στο ΔΣ ήταν απλό. Πρώτα ποιος κάλεσε την Χρυσή Αυγή στην ημερίδα του Δήμου και δεύτερον αν πρέπει να καλείται η ΧΑ σε εκδηλώσεις του Δήμου.
    Το ποιος την κάλεσε όπως όλοι είδατε έμεινε αναπάντητο.
    Το θέμα αν πρέπει να καλείτε από τον Δήμο είναι απλό.
    Από την μία ο Δήμος προσπαθεί να είναι κοινωνικός, βοηθός στους φτωχούς, προστάτης των πολιτών και από την άλλη καλεί αυτούς που παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους και επιβάλλουν ''δικαιοσύνη'' με την βία!
    Και εκεί βρέθηκαν μορφωμένοι άνθρωποι όπως η κυρία Παπακωνσταντίνου που τους υποστήριξε. Καλά κυρία Παπακωνσταντίνου στο Πολυτεχνείο που σπούδαζες δεν είχες αλλοδαπούς συμφοιτητές αξιοπρεπείς?

    Κανένας λόγος να μην τους δίνεται! Ούτε βήμα να ανέβουν!!
    Είναι θρασύδειλοι και τραμπούκοι! Μακριά από την ελληνική κοινωνία!

    ΥΓ. Κύριε Κούρο θα μας πείτε με 5 απλές κουβέντες που ακριβώς συμπαραστάθηκε στον Δήμο η Χρυσή Αυγή; Έτσι για να έχουμε μια καλύτερη άποψη. Πάντως εδώ στον πρώην Δήμο Οπουντίων δεν έχει δείξει κάποια συμπαράσταση.

    Φιλικά ένας από την Λάρυμνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου