Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΕΛΜΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: 3 - 6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2013, ΗΜΕΡΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ


Καλούμε  τους συναδέλφους Εθελοντές Αιμοδότες αλλά και όσους εκπαιδευτικούς του νομού μας έχουν την δυνατότητα και θέλουν να προσφέρουν αίμα για ζωή να συμμετέχουν στη νέα Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργανώνουμε





ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ 
Τμήμα Αιμοδοσίας

3 – 6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2013


 από τις 9.00 μέχρι τις 13.00 καθημερινά
και
από τις 18.00 μέχρι τις 20.00 Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή


Για την Τράπεζα Αίματος της ΕΛΜΕ Φθιώτιδας


Για την καλύτερη προετοιμασία της αιμοδοσίας, παρακαλούμε τους συναδέλφους που θα συμμετάσχουν, να το δηλώνουν στην ΕΛΜΕ με τηλέφωνο, φαξ ή με την ηλεκτρονική αλληλογραφία.


Τηλ.- Φαξ : 2231028807



Υπενθυμίζουμε ξανά την εγκύκλιο του ΥΠΕΠΘ που ισχύει για τους Εκπαιδευτικούς και πιστεύουμε ότι η ανταπόκρισή σας και αυτή τη φορά θα είναι αντίστοιχη με την ευαισθησία που όλοι πιστεύουμε πως έχουμε:


                                  ΑΔΕΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΥΠΕΠΘ 74275/Δ2, 10-7-2007, παρ. 4
        Ο εκπαιδευτικός που ανταποκρίνεται σε πρόσκληση από υπηρεσία αιμοληψίας για κάλυψη έκτακτης ανάγκης, καθώς και ο εκπαιδευτικός που μετέχει σε οργανωμένη ομαδική αιμοληψία, δικαιούται ειδική άδεια απουσίας, με πλήρεις αποδοχές, δύο (2) ημερών (παράγραφος 5 του άρθρου 50 του Υ.Κ.).
       Οι δύο αυτές ημέρες άδειας χορηγούνται πέραν της ημέρας αιμοδοσίας και μπορούν να ληφθούν είτε συνεχόμενα με το χρόνο της αιμοδοσίας ή οποτεδήποτε μέσα στο ίδιο ημερολογιακό έτος. Σε κάθε περίπτωση δεν μεταφέρονται στο επόμενο ημερολογιακό έτος.
Επίσης, την εν λόγω άδεια τη δικαιούται και ο εκπαιδευτικός που προσέρχεται σε οιοδήποτε κέντρο αιμοληψίας από δική του πρωτοβουλία, για να προσφέρει αίμα. Στην περίπτωση αυτή οφείλει να προσκομίσει σχετική βεβαίωση του νοσηλευτικού ιδρύματος, στο οποίο πραγματοποιήθηκε η αιμοληψία. Σημειώνεται ότι η άδεια αυτή χορηγείται και στην περίπτωση λήψης αιμοπεταλίων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου