Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας ο Θανάσης Τσαρούχας - Δύο οι υποψηφιότητες για την προεδρεία

Mετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων για την Εκλογή του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Φθιώτιδας, υποψηφιότητα κατέθεσαν οι: 



ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του Ευαγγέλου &
ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Δήμου

Με την επίσημη ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας για τις δύο υποψηφιότητες προέδρου της οργάνωσης και αποκτά ενδιαφέρον η εκλογική διαδικασία της 1ης Δεκεμβρίου.

Ο Στέλιος Κανέλλος δημοσιοποίησε την υποψηφιότητά του την Δευτέρα μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του FM-1 και μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης ήταν μοναδικός υποψήφιος. Είχε μάλιστα συγκεντρώσει και τον απαραίτητο αριθμό υπογραφών που χρειάζονταν για να καταθέσει και επίσημα την υποψηφιότητά του στα γραφεία της ΝΟΔΕ στην πλατεία Ελευθερίας.

Σήμερα το μεσημέρι, λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία, υπήρξαν πληροφορίες και για πιθανή δεύτερη υποψηφιότητα με αναφορά στη Λοκρίδα.


Το απόγευμα, λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία, την πόρτα των κομματικών γραφείων της ΝΔ στην πλατεία Ελευθερίας περνούσε ο Αθανάσιος Τσαρουχας με τις απαραίτητες υπογραφές και ότι άλλο απαιτούσε η κατάθεση υποψηφιότητας.

Θυμίζουμε πως ο κος Τσαρούχας έχει εκλεγεί πρώτος σε ψήφους στη ΔΗΜΤΟ Λοκρών στις πρόσφατες εκλογές, ενώ ήταν υποψήφιος και την περασμένη Κυριακή για τις θεματικές, και έχασε για 2 ψήφους την εκλογή του κάτι που θα προσπαθήσει να πετύχει την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου και σε ανώτερο επίπεδο.



8 σχόλια:

  1. Επιτέλους και ένας Λοκρός υποψήφιος για την προεδρία της ΝΟΔΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΕΟΣ ΑΕΡΑΣ ΠΝΕΕΙ ΣΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ.ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ ΛΟΚΡΩΝ.ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΚΡΟΥΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΗ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΔΡΟΜΟ ΕΩΣ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΥΡΩ ΒΕΝΖΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΟΔΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΛΑΜΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΔΟΜΟΚΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ;ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ ΛΟΚΡΩΝ ΔΕΝ ΣΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΑ Α[ΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΑΘΡΟΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ;ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΠΟΤΥΧΙΑ Ο ΛΟΚΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ;ΛΥΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΛΟΚΡΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΤΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ,.ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ.ΑΨΟΓΟΥΣ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ.ΛΑΜΙΩΤΗΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΙΚΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ;ΜΗΠΩΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ;;ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.;;ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΠΗ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΘΕ ΔΗΜΟ;ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΣΑΜΠΑ.Ο ΛΑΜΙΩΤΗΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΒΓΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΜΙΩΤΕΣ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ.ΣΙΚΕ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ..ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΔΗΜΩΝ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΕΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ Η ΛΑΡΥΜΝΑ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩ ΛΑΡΥΜΝΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΥΡΙΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΙΟΣ ΟΡΙΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ.?ΒΕΒΑΙΑ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΣΑΝ ΛΟΚΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜ.ΤΟ ΛΟΚΡΩΝ.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΑΠΟ ΛΟΚΡΟ..ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ .ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΟΞΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου