Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Ποιόν στηρίζει το ΠΑΣΟΚ Υπ.Περιφερειάρχη Στερεάς;

Προβληματισμός επικρατεί στο χώρο του ΠΑΣΟK και στην Φθιώτιδα με την συνέχιση σύμπραξης σε κυβερνητικό επίπεδο του κόμματος και την εφαρμογή ενός ακραίου συντηρητικού και φλελεύθερου οικονομικού προγράμματος που έχει οδηγήσει τους Έλληνες στην εξαθλίωση, δηλώνει στο κεντρικό δελτίο του FM-1 ο γραμματέας της ΝΕ Χρήστος Μπόκος.
 
Για τον λόγο αυτό πριν αποφασιστεί κεντρικά ποιός θα υποστηριχτεί ως υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας θα ζητήσουμε να έχουμε άποψη και εμείς ως κομματικά στελέχη μέσω της περιφερειακής γραμματείας που θα εκλεγεί τις επόμενες ημέρες.
 
Δήλωσε ο γραμματέας της Ν.Ε.
 
Κατά τον κ. Μπόκο υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί το ΠΑΣΟΚ να στηρίξει το ίδιο πρόσωπο με την ΝΔ αλλού όμως όχι. 

Στην Στερεά η εκτίμηση της Νομαρχιακής Επιτροπής είναι ότι ο Κλέαρχος Περγαντάς είναι ένας επιτυχημένος περιφερειάρχης και η επιθυμία του να στηριχθεί και από τα δυο κόμματα της συγκυβέρνησης είναι συμβολική και ουσιαστική ,αν η ΝΔ κάνει άλλες επιλογές τότε θα αναθεωρήσουμε και τους άξονες της συμπόρευσης μας σε κυβερνητικό επίπεδο.

9 σχόλια:

  1. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΚΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΓΑΝΤΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ;

    ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΡΓΑΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ; (ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗ - ΖΕΛΙ; Ε;;;) ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ; ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ; ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ "ΚΟΒΕΙ" ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ;

    ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΙΟΛΙΟΣ ΣΥΜΜΕΡΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ; ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΡΓΑΝΤΑΣ;

    ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ. ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "...αν η ΝΔ κάνει άλλες επιλογές τότε θα αναθεωρήσουμε και τους άξονες της συμπόρευσης μας σε κυβερνητικό επίπεδο..." ΜΠΟΚΟΣ!!!

    ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ; ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΚΟ; ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ... ΕΣΑΣ... ΤΟΝ ΛΙΟΛΙΟ... ΤΟΝ ΠΕΡΓΑΝΤΑ... ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.... ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ... ΜΑΛΙΣΤΑ.

    Ε ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΚΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΝΑ ΠΕΡΕΤΕ ΤΟ 3,5% ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΟΤΑΤΟ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΛΛΟΥ ΚΟΡΟΪΔΑ.

    ΑΚΟΥ Ο... ΜΠΟΚΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΡΑΣΟΣ... ΜΕΓΑΛΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΙΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ.

      Διαγραφή
  3. Όταν είμαστε ως "αυτοδιοικητικοί" στην Αταλάντη φταίει ο Περγαντάς για τα κακώς κείμενα και την έλλειψη παντός έργου.. ενώ όταν βρισκόμαστε ως "νομαρχιακοί" στην Λαμία είναι πετυχημένος περιφερειάρχης.. Όπως ορίζει ανάλογα η καρέκλα μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε.. Μπόκο.. Θα το υποστηρίξετε αυτό και στο χωριό σας; Με τα τόσα προβλήματα που παραμένουν άλυτα εκεί λόγω της "αδυναμίας" Περγαντά;

      Διαγραφή
  4. ΧΡΗΣΤΑΚΗ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΠ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ-ΛΑΡΥΜΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΕΡΓΑΝΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΗ?ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ,ΜΑΖΟΥΤ,ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΓΑΝΤΑΣ ΠΑΡ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΙΝΑΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΟΚΑ?ΑΝΤΕ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΕΞΩΡΙΣΟΥΝΕ... ΕΚΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ.... ΚΑΙ ΑΣΕ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΝΕΙΡΑ.... ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ3,5% ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥ.ΠΙΟ ΛΑΙΚΑ ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΦΛΟΓΕΡΑΣ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΗ Κ. ΧΕΙΜΑΡΑ ΑΠΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ, ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΗΚΑ ΚΑ Η ΤΩΡΙΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΕ. ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου