Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Η Μαίρη Γεωργοπούλου είναι η νέα πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Λοκρών

Πρωτοφανής, για τα σημερινά δεδομένα, η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία των μελών της Νέας Δημοκρατίας στη Λοκρίδα, η οποία θύμιζε κάτι λίγο από τις περασμένες ένδοξες εποχές των κομμάτων. 

Με μία καθαρή νίκη, η ιατρός κ. Μαρία Γεωργοπούλου, αναδείχτηκε νέα πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Λοκρών της Νέας Δημοκρατίας, κόντρα σε όλα τα "προγνωστικά".

Η κ.Γεωργοπούλου ήρθε πρώτη σε ψήφους μέσα από μία σκληρή, και για γερά νεύρα, εκλογική διαδικασία, όπως ήταν αυτή στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Λοκρών.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η συγκεκριμένη τοπική οργάνωση, ήταν η μοναδική στη Φθιώτιδα, ίσως και σε όλη τη Στερεά, όπου υπήρχαν πάνω από ένας υποψήφιος πρόεδρος.

Τα αποτελέσματα για την εκλογή προέδρου έχουν ως εξής:

Ψήφισαν:   330
Μαρία Γεωργοπούλου:     172     ( 52,12 % ) 
Κωνσταντίνα Μαρκάκη:    130     ( 39,39 % )
Γεώργιος Κατσάρας:          27      (  8,18 % )
Λευκά/Άκυρα:                      0       (  0,00 % )





31 σχόλια:

  1. ΤΑ ΓΚΑΛΟΠΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΛΠΕΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΘΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρωτοφανής για τα σημερινά δεδομένα με......330 που ψήφισαν!!! Και μόνο το νούμερο λέει πολλά. Περίεργο του ότι δεν υπήρχαν ούτε ένα λευκό ή άκυρο. Πολύ περίεργο, γιατί από όσα γνωρίζω, θα έπρεπε να είχατε τουλάχιστον ένα άκυρο κι ένα λευκό! Αυτή είναι η δημοκρατική διαδικασία του εκλέγεσθαι για εσάς? Πού από οτι γνωρίζω ούτε παραβάν δεν είχατε! Χύμα στο κύμα ψιφίζατε! Αντιγραφή ψηφοδελτίων κάνατε! Άιντε να σας δω στις δημοτικές.....μαυρογιαλούρος σε όλους σας κι ας είναι και κάποιοι που μπορεί να μη φταίνε.....συμμετείχαν όμως στη συναίνεση της "στημένης" εκλογικής αναμέτρησης! Δε μας λέτε και τους 330 "ήρωες" που σας ψήφισαν?.....τουλάχιστον να γνωρίζουμε αυτούς τους.....μνημονιακούς (επί το πλείστον) που σας υποστηρίζουν!....άξιον απορίας......εδώ δε μπορεί να τα βρει ο Σαμαράς με το κόμμα του και τα βρίσκετε εσείς! Μπράβο σας, καλά να πάθετε!....κι όσο για το άκυρο-λευκό γνωρίζω πάαααααρα πολύ καλά πως υπήρχε.....απλά επειδή σας έτσουξε.......αποσιωπήτε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. περιμενε να δεις ποσοι πηγαν να ψηφισουν σε αλλους να κανεις τις συγκρισεις και θα καταλαβεις.. μη βιαζεσαι.. οσο για τα υπολοιπα εισαι πληρως, παντελως, ανημερωτος για το τι συμβαινει στη ΝΔ και στη Λοκριδα.. αλλα και γενικοτερα.. για προσωπα και καταστασεις..
      Τι εισαι λοιπον? ψεκασμενος? συριζοσυμοριτης? κλεφτοπασοκος? ή φασιστας? (απο περιεργεια)..

      Διαγραφή
    2. ΕΤΣΟΥΞΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ; Ε; ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΑΛΛΟ; Ε; ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ... ΤΟ 52%; Ε;

      ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ Ο ΛΙΟΛΙΑΣ; Ε;

      Ν.ΛΙΟΛΙΟΣ: 741 - 29%

      Γ.ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΣ: 709 - 28%

      Κ.ΤΣΕΡΤΟΣ: 392 - 15%

      Δ.ΜΑΜΑΝΔΡΑΣ: 359 - 14%

      Θ.ΚΑΡΑΛΗΣ: 323 - 12%

      ΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ, ΕΚΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΟΥ.

      ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΑΔΙΚΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΘΥΜΩΝΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΡΟΧΟΣ.

      Διαγραφή
    3. ΟΝΤΩΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΟΥΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΟΧΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ. ΟΝΤΩΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ.

      Διαγραφή
    4. ΠΑΣ ΚΑΛΑ? ΖΕΙΣ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ? Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΣΑ?

      Διαγραφή
    5. Διαβαζοντας τα παραπανω μηνυματα σταθηκα στα ποσοστα που ειχαν παρει οι υποψηφιοι του ΠΑΣΟΚ στις προκριματικες τοτε για την αναδειξη υποψηφιου δημαρχου και παρατηρησα πως το ποσοστο του Τσέρτου τότε είναι σχεδον ιδιο με το ποσοστο που λαμβανει στο γκαλοπ αριστερα για δημαρχος. Δεν ξέρω αν σημαινει αυτο αλλα ειναι εντυπωσιακη συμπτωση. Δεν ισχυει το ιδιο όμως για Λιολιο και Σκαμπερδοπουλο.

      Διαγραφή
    6. Απαντάτε όλοι στο φίλο-η που εμμέσως πλην σαφώς καταγγέλλει την εκλογική διαδικασία! Δεν μένετε στο "ζουμί" της αναφοράς του, αλλά μερικοί τον σπιλώνεται τοποθετώντας τον σε κομματικούς μηχανισμούς! Από όλα τα μηνύματα που διάβασα κατάλαβα πως λέει την αλήθεια, γιατί απλά όντως δεν υπήρχε παραβάν - γιατί ήμουν κι εγώ ανάμεσα στους 330 και ανήκω στους λίγους αντιμνημονιακούς - και συμπληρώνω πως δεν υπήρχε ούτε ειρηνοδίκης όπως προβλέπετε από το νόμο! Αν λοιπόν λέει την αλήθεια ο άνθρωπος αυτός, οι εκλογές μας είναι άκυρες λόγο νοθείας! Όσο για τον κύριο-α που δημοσιεύει τα αποτελέσματα του ΠΑΣΟΚ, να του θυμίσω πως ήταν την εποχή του "λεφτά υπάρχουν" και οι εκλογές του τελικά έγιναν με τα "μαύρα" που κατηγορούνται οι βουλευτές του! Ας κοιτάξει πως μπορεί να βγάλει το ΠΑΣΟΚ του στην επόμενη βουλή κι ας αφήσει εμάς τους ΝΔτες λύσουμε τις διαφορές μας.

      Διαγραφή
    7. ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΥΡΟ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΘΑ ΦΑΝΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ Ή ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η κ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

      Διαγραφή
    8. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η "ΣΤΗΜΕΝΗ" ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ 330 ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ, ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕΛΗ(ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΝΝΙΑ)! ΓΙΑ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΛΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ

      Διαγραφή
    9. ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΟΚΟΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ.

      1) ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ. ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΔΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΑΚΟΜΗ.

      2) ΠΟΙΟΣ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΗΣ; ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ; ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΕΘΝΙΚΕΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΤΛ) ΜΕ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

      3) ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΞΕΣ ΠΟΤΕ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

      ΤΕΛΟΣ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΔΙΑΒΑΖΕ, ΜΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΗΜΙΜΑΘΗ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

      ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ: ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΗΘΗ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΑΞΑΣ ΥΠΟΔΙΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ;

      Διαγραφή
    10. Στη τελευταία απαντώ, κι όχι στα φερέφωνά της! Και λέω τελευταία γιατί και μόνο από τα λεγόμενά σου φάνηκε το ποιά είσαι. Γιατί τρελένεσε έτσι όμως? Και το τραγικότερο όλων είναι πως σκέφτηκα πάρα πολύ για να έρθω στις εκλογές γιατί φάνηκε από την αρχή πως το "παιχνίδι" ήταν στημένο. Κι όσο για το πόσο είμαι εγώ νεοδημοκράτης δε χρειάζομαι τη γνώμη σου, γιατί όταν έκανα τον αγώνα μου για το κόμμα, εσύ δεν υπήρχες.....τώρα γιατί γλύφεις τον bloger για τις παπαριές που λέω, δώσε χρόνο στο κόσμο για να καταλάβει το τι παπαριές λες, κάνεις και σίγουρα θα ξανακάνεις. Κοντός ψαλμός, αλληλούια!
      Επειδή με κρίνεις με άσχημους χαρακτηρισμούς κι αντιθέτως εγώ δε σε πείραξα καθόλου, παρά μόνο έδωσα δίκιο στον άνθρωπο της καταγγελίας - την οποία ούτε που την ανέφερες - αρκέστηκες στο να παρακαλείς να κόψουν τα μηνύματά μου! Πράγμα που δυναμώνει τη γνώμη μου περί καταγγελίας καθώς και για τη διαδικασία των εκλογών. Επίσης ότι χαρακτηρισμούς μου δώσατε, σας τους ανταποδίδω και για το εάν έπρεπε να υπάρχει ειρηνοδίκης είχατε δικαίωμα να τον καλέσετε δεν ήταν υποχρεωτικό, μόνο και μόνο για να προστατεύεται το δικαίωμα του ψηφίζειν αλλά και για το ίδιο το αποτέλεσμα των εκλογών! Μη βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα γιατί θα καείς!
      Υ.Γ.: Αλήθεια?......γιατί τρωγόσασταν κατά τη καταμέτρηση?....μήπως για το συγκεκριμένο άκυρο και λευκό της καταγγελίας ή μήπως υπήρχαν τόσα λευκά που συμπληρώσατε σταυρούς της αρεσκείας σας?....θα με βρείτε μπροστά σας με πολύ σκληρή κρητική απέναντί σας....θα γίνω ο εφιάλτης σας!

      Διαγραφή
    11. ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΛΕΥΚΑ!! ΜΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ!!!! ΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    12. ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΩΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΜΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ. ΜΕΤΑ ΩΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ. ΜΕΤΑ ΩΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΜΕ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΠΟΛΛΑ ΛΕΥΚΑ.

      Διαγραφή
    13. ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ - ΑΝΤΙΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ... Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΣΑΙ;

      Διαγραφή
    14. ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ. ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    15. Εφιάλτης θα γίνω για εσάς και τη παρέα σας! Γιατί όσο γράφεται ως ανώνυμοι θα σας απαντάω ανώνυμα.....όταν βάλετε όμως ονοματεπώνυμο θα σας απαντήσω με ονοματεπώνυμο, αν τολμάτε!

      Διαγραφή
  3. ΜΟΝΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΟΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΡΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΤΥΠΕΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΗΣ ΔΗΜΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ.... ΜΗΝΥΜΑΤΑ... ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΤΟ ΕΛΑΒΑΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΕΚΛΕΚΤΗΣ ΤΟΥ "ΦΘΙΩΤΑΡΧΗ". Η "ΑΥΛΗ" ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ(ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ, ΣΟΥΛΙΑΣ ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠΟ "ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ" ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ.
    ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΛΟΚΡΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ...ΣΑΡΩΣΕ.
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ..ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ. ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΘΕΤΙΚΗ ΑΥΡΑ ΚΑΙ Ο "ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ" ΠΟΥ ΑΠΟΠΝΕΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΙΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΛΕΡΓΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΠΗΓΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΣΙΔΗΡΑ ΚΥΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΣΥΡΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΕΣ..... Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΣΕ ΦΙΑΣΚΟ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η απροθυμία να δει κάποιος την δική του ευημερία, επισκιάζοντας την από την ευημερία κάποιου άλλου είναι ένα συναίσθημα που εμφανίζεται, όταν ένα άτομο υστερεί απέναντι σε κάποιο άλλο, από πλευράς ικανοτήτων, Οι άνθρωποι που αγγίζουν τα όρια της εμμονής αρκετά συχνά ζηλεύουν τους ικανούς, βλάπτουν τους ταλαντούχους, και μισούν τους μεγαλοφυείς. Για αυτά τίποτα δεν είναι πιο τρομακτικό από το γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΑΥΛΙΚΟΥΣ" . ΚΑΤΕΒΑΛΛΑΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΑΙΡΗΣ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ (ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΤΙ ΑΠΕΙΛΕΣ!!) ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΥΤΖΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΟΡΜΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤ' ΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ. ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗ ΜΑΡΚΑΚΗ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙ' ΑΥΤΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΞΙΑ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΗ ΜΑΙΡΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ.ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣ.Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ Η ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΟΥ Η ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΜΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ.Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΚΟΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΟΚΡΙΔΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ.ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΟΛΩΝ.ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΩ ΑΝΟΙΔΙΟΤΕΛΩΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΙΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Aν η κυρία Γεωργοπούλου με την εκλογή της ως Πρόεδρος της Τοπικής της ΝΔ Λοκρών κατά τα λεγόμενά σας ηγηθεί για Δήμαρχος, τότε στις εκλογές της ΝΔ την 1η Δεκεμβρίου, αυτός που θα εκλεγεί πρόεδρος της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας θα είναι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης; Για να καταλάβω τι σχέση έχουν οι εσωκομματικές με τις αυτοδιοικητικές εκλογές ή κατά πως συμφέρει τον καθένα αναλύει; Αν ναι τότε θα συμφωνήσω με κάποιον ότι είμαστε ο τόπος της αρένας και του σωρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ;!! ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕΑΥΤΟ ΑΛΛΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΝΑ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΝΔ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΗΣ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΜΑΡΚΑΚΗ, ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ)
      ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ
      ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΥΓΑ ..ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ! ΑΥΤΟ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ!!!
      ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙΣ! Ή ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΣΟΥ ΩΣ ΜΟΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΝΤΡΑ-ΠΑΡΑΚΕΝΤΡΑ ΜΕ ΣΟΦΙΣΤΙΕΣ ΤΥΠΟΥ "ΝΟΔΕ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ";
      ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΑΥΤΕΣ ΟΙ "ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ" ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ...ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΝΤΙΝΑ!

      Διαγραφή
  13. ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΛΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ: ΤΟ 50% ΤΟΥ 100 = 50 & ΤΟ 50% ΤΟΥ 1000 =500. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΦΕΛΕΙΑ ΛΑΘΟΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρήσιμο το μάθημα Μαθηματικών, αλλά ....ΑΣΧΕΤΟ!!!!

      Διαγραφή
  14. τοσο πολυ ζορι τραβατε ρε δεινοσαυροι ...ελεος πια .....η εποχη σας περασε τοπο στους αφθαρτους ,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου