Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Χ.Μπώκος: Ο Κορέτζελος ξαναφέρνει το κράτος της δεξιάς!

Μπορεί σε  κεντρικό επίπεδο  ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία να είναι  οι δύο  όψεις του ίδιου νομίσματος ,μπορεί  Βενιζέλος και  Σαμαράς να  έχουν γίνει αδελφοποιητοί και …έσονται  δυο εις μια σάρκα κυβερνητική, αλλά  εδώ στη Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ έχουν μείνει στο 1982!
 
Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Χρήστος Μπώκος δεν καταλαβαίνει από συγκυβερνήσεις και συμπορεύσεις και  λέει «άλλο ΠΑΣΟΚ, άλλο Νεα Δημοκρατία, όχι ξανά στο  κράτος της δεξιάς»!
 
Με δηλώσεις του στο  κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 βάλει ευθέως κατά του  προέδρου του Σωματείου εργαζομένων στην ΛΑΡΚΟ Ανδρέα Κορέτζελου και χωρίς περιστροφές τονίζει:

«Εδώ οι δεξιοί έχουν την εντύπωση ότι  ζουν την εποχή της σκληρής δεξιάς, επιμένουν να  δημιουργούν ένα παρακράτος και να δένουν και να λύνουν ως κομματικοί εγκάθετοι και οι εργαζόμενοι  ή  είναι μαζί τους ή  είναι  απέναντι τους, αρνούνται να  μετέχουν στις λαϊκές συνελεύσεις του Δήμου και όχι μόνον αυτό έχουν παρασύρει και τον δεξιό συνδυασμό του ΔΣ να απέχει».
 
Απαντώντας ο κ. Κορέτζελος περνά στην αντεπίθεση και επισημαίνει  ότι:

«ο κ. Μπώκος αντιδήμαρχος του  Δημάρχου Νίκου Λιόλιου με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ ξέχνα το  βαθύ κράτος του ΠΑΣΟΚ από το  1982 και  για δεκαετίες, που  εδώ είχαν  εξουσία για τα πάντα μόνο  οι κομματικοί του ΠΑΣΟΚ και τολμούν τώρα να μιλάνε για τη δεξιά.


 
Τουλάχιστον η Νέα Δημοκρατία με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά  πασχίζουν  για την σωτήρια της ΛΑΡΚΟ αλλά δεν διστάζουμε όταν  δεν συμφωνούμε μαζι τους να τους  κάνουμε σκληρή κριτική, αυτοί ΠΑΣΟΚ και  ξερό  ψωμί τότε…».

5 σχόλια:

  1. Την ώρα που η Δεξιά Παράταξη στο δήμο Λοκρών βρίσκεται στα πρόθυρα της οριστικής διάσπασης, ο κύριος Μπώκος από το πουθενά εμφανίζεται στα ΜουΜουΕ και κάνει άκρως πολωτικές δηλώσεις με κίνδυνο τη συσπείρωση των δεξιών δυνάμεων στη Λοκρίδα (ξεχνώντας προφανώς ότι είναι Δημοτικός Σύμβουλος του ΠΑΣΟΚ και Αντιδήμαρχος του κ. Λιόλιου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε μένει παρά να βγει κι ένας άλλος Δημοτικός Σύμβουλος σήμερα και να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Να δέσει το γλυκό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ξεφτιλάδικο... υπηρέτες του παλιού που θέλουν να αλλαξουν τα έπιπλα αλλα το ΣΠΙΤΙ θα εχει το ιδιο ονομα θα παραμείνει ΣΠΙΤΙ

    ΑΙΟΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΕΥΤΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑΡΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΓΟΡΑΚΙ..... ΚΑΝΕ ΤΣΙΣΑ...... ΓΙΑ ΠΙΟ ΠΑΣΟΚ ΜΙΛΑΣ?ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ?Η ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ 1982?ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΘΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου