Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Θ. Γιαννόπουλος: "Θα είμαι υποψήφιος Περιφερειάρχης, χωρίς κομματικά προσωπεία ή χειροπέδες"

Την κάθοδό του ως υποψήφιος Περιφερειάρχης για την Περιφέρεια Στερεάς ανακοίνωσε ο πρώην υφυπουργός υγείας Θανάσης Γιαννόπουλος.


Με το σύνθημα ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΡΑ ζήτησε την στήριξη και την ψήφο των πολιτών καλώντας τους ταυτόχρονα να αποφασίσουν χωρίς κομματικά προσωπεία ή χειροπέδες.

Στην αίθουσα του ξενοδοχείου Σαμαράς βρέθηκαν αρκετοί φίλοι, που τον στηρίζουν και στελέχη που θα τον πλαισιώσουν στην διεκδίκηση της ηγεσίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ξεχώρισαν οι παρουσίες του βουλευτή Φθιώτιδας κ.Νίκου Σταυρογιάννη και του πρώην γενικού γραμματέα Δια Βίου μάθησης του Υπουργείου Παιδείας  κ.Ντίνου Τσαμαδιά (θείου του Χρ. Σταϊκούρα), ο οποίος πρόσφατα είχε εκφρασθεί θετικά για την υποψηφιότητα Γιαννόπουλου

Το παρόν έδωσαν πολλά στελέχη της πρώην νομαρχιακής αυτοδιοίκησης επί Νομαρχίας Θανάση Χειμάρα, καθώς και πολλά κυρίως παλαιά, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.
Παρόλα αυτά στην ομιλία του ο πρώην υφυπουργός τόνισε ότι δεν επιθυμεί κομματικό χρίσμα και απευθύνεται σε όλους τους πολίτες της Στερεάς Ελλάδος.
Οι κομματικοί εναγκαλισμοί με τα χρίσματα και τις εξαρτήσεις από πολιτικά και κομματικά στελέχη έχουν αποδοκιμαστεί απο τον λαό που θέλει μια πραγματικά ανεξάρτητη και διεκδικητική περιφερειακή διοίκηση τόνισε ο κ. Γιαννόπουλος.
Κοντά στον κ.Γιαννόπουλο ήταν επίσης πολλοί γιατροί ενώ παραβρέθηκαν και δημοτικοί σύμβουλοι από τον συνδυασμό του κ.Κοτρωνιά, όπως και περιφερειακοί σύμβουλοι από τον συνδυασμό του κ.Χειμάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου