Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές;

Οι προσεχείς εκλογές σε Αυτοδιοικητικό επίπεδο είναι μια μεγάλη πρόκληση και ταυτόχρονα ένα κεφαλαιώδες πολιτικό διακύβευμα για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι επιλογές του θα καθορίσουν και την αποδοχή ή όχι των πολιτών στο μήνυμα για ανατροπές τόσο στην κεντρική πολιτική σκηνή όσο και σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης.
 
Ήδη ξεκίνησαν από χτες στην Φθιώτιδα οι εσωκομματικές διαδικασίες για την ανάδειξη συντονιστικών επιτροπών με αποκορύφωμα αυτών των διαδικασιών την εκλογή της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής την 1η Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο Γραμματέας της ΝΕ Βαγγέλης Σακελλάρης ο ΣΥΡΙΖΑ μετα το συνέδριο του δεν είναι πλέον συνάθροιση συνιστωσών δυνάμεων αλλά ενιαίος πολιτικός φορέας ,δηλαδή πολιτικό κόμμα.

Ως προς την στάση του κόμματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές ο κ.Σακελλάρης έδωσε ενδιαφέροντα και αποκαλυπτικά στοιχεία για την πολίτικη διαχείριση του πλαισίου στο όποιο θα κινηθεί το κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Δεν είναι δεδομένο ότι όλοι οι υποψήφιοι θα είναι αμιγώς κομματικά μας μέλη και στελέχη, υπάρχουν προσωπικότητες ευρείας αποδοχής με ενεργή αντιμνημονιακές στάση που ταυτόχρονα αποδέχονται γενικότερες αρχές που συμπίπτουν με αυτές που πρεσβεύει και ο ΣΥΡΙΖΑ οπότε μπορεί να έχουν την στήριξη μας…». Είπε μεταξύ άλλων ο κ.Σακελλάρης.


4 σχόλια:

  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ! ΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ,ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ , ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ! ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ , ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΔΕΞΙΟΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΕΛ ΚΑΙ Η ΧΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ! ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΤΑ ! ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΑ! ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ ΚΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ - ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΝΤΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΚΟΠΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΣΑΝ ΤΟ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΟ ΚΑΠΟΤΕ ΠΑΣΟΚ!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχουν κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που λόγω ότι έχουν πάρει έργα από τον Δήμο προσπαθούν να οδηγήσουν σώνει και καλά τον ΣΥΡΙΖΑ πίσω από τον σκληροπυρηνικό ΠΑΣΟΚο πρασινοφρουρό νυν δήμαρχο.
    Στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ υπάρχουν και ονόματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥΠΑΣΟΚ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ?

      Διαγραφή
  3. Σιγα μην ειναι και στελεχος η γραφικη πρωην Πασοκα και νυν Συριζαια , ποτε δεν καταφερε να εκλεχτει και πουθενα.Επειδη και ο Συριζα στην οργανωση ειναι τρεις κι ο κουκος οι οργανωμενοι της δωσαν κι αυτης μια θεση για να μην γκρινιαζει.Ποιος της δινει σημασια ?ο Αυριανισμος δεν εχει χαθει.Μαλλον ο παραπανω φιλος μιλα για τον πρωην Δημαρχο και Γραμματεα του Πασοκ κο Μαμανδρα και εχει δικαιο , στο λακκο με τα φιδια ετοιμαζονται να πεσουν οι του ΣΥΡΙΖΑ με ανθρωπους που εχουν χρησιμοποιησει και ταλαιπωρησει δημοτες και ηταν απεναντι στην αριστερα και αυτους που ηταν μια ζωη στην Αριστερα ειναι ετοιμοι να τους τσαλαπατισουν.Εχει δικιο ο πρωτος σχολιαστης ,αλαζονες και υπεροπτες γινονται σαν το χώρο που κυριως προερχονται το Πασοκ και καπελωνουν και μερικους πραγματικα αριστερους που παντα ηταν στα αριστερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου