Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Αλεξίου Αργύρης: Υποψήφιος κεντρικά για το ΤΕΕ



  
Αλεξίου Αργύρης

Υποψήφιος κεντρικά για το ΤΕΕ με την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ και τον νυν πρόεδρο Χρ.ΣΠΙΡΤΖΗ και στο περιφερειακό τμήμα Αν. Στερεάς Ελλάδας με την ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ και τον νυν πρόεδρο Απ. Καραναστάση.

Γεννήθηκε το 1962. Είναι παντρεμένος με τη Λουΐζα Αγριόδημου, καθηγήτρια, και πατέρας έξι παιδιών. Σπούδασε Aρχιτεκτονική στo Πολυτεχνείο της Αθήνας και στη Ρώμη, εργάζεται σαν αρχιτέκτονας από το 1987 και έχει το δικό του Τεχνικό Γραφείο από το 1991 στην Αταλάντη. Από το 2007 ως το 2010 διετέλεσε πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου του Τ.Δ. Τραγάνας και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αταλάντης, εκλεγμένος με τον «Πανδημοκρατικό Συνδυασμό».

Ενταγμένος στην Αριστερά από το 1977, υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Ανεξάρτητης Κίνησης Αρχιτεκτόνων (1995), των επιτροπών αγώνα Φθιώτιδας ενάντια στα διόδια και του Πανελλαδικού Συντονιστικού Επιτροπών αγώνα ενάντια στα διόδια και στα χαράτσια (2009). Είναι μέλος των περιβαλλοντικών επιτροπών αγώνα Λοκρίδας για καθαρές θάλασσες, εθελοντής της δασοπροστασίας και μέλος του πολιτιστικού-μορφωτικού συλλόγου Τραγάνας «ο Αγρότης». Υποψήφιος της ΔΗΜΑΡ στο νομό Φθιώτιδας στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές και πρώτος σε ψήφους στην Φθιώτιδα.

Σε προσωπικό του μήνυμα προς τους συναδέλφους μηχανικούς ο κ.Αλεξίου αναφέρει:
  
 
«Υπόσχομαι να αγωνιστώ και να υπερασπιστώ τα δικαιώματα και τα συμφέροντα του κλάδου μας ,αλλά και του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού.Η ανεργία μαστίζει πλέον το 99% των ελεύθερων επαγγελματιών μηχανικών.Πέρα απο κόμματα και παρατάξεις , πρέπει να αγωνιστούμε όλοι μαζί για το αυτονόητο! για να έχουμε όλοι δουλειά και τα δυο βασικά αγαθά απο το κράτος ,δωρεάν υγεία και δωρεάν παιδεία και τις θεμελειώδεις αξίες, αξιοκρατία και ισονομία!

Η δύναμή μου η ψήφος σας!
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
 
ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
6936950699 - 2233080655

Υ.Γ. Η ψηφοφορία για τα μέλη της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ είναι  ξεχωριστό ψηφοδέλτιο. Μπορείτε να ψηφίζετε από όλη την Ελλάδα ανεξαρτήτου έδρας Στις εκλογές του ΤΕΕ , ψηφίζει ο κάθε μηχανικός σε διαφορετικές κάλπες.

1. Για το ΤΟΠΙΚΟ τμήμα οι σταυροί είναι όπως ορίζεται για την κάθε περιφέρεια.

2. Για την ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΕ (όπως ορίζεται για την κάθε περιφέρεια) + 3 επιπλέον σταυρούς για υποψήφιους άλλων περιφερειών του ίδιου συνδυασμού. Με έναν από αυτούς τους τρείς μπορεις να με στείλεις αντιπρόσωπο σου!» 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου