Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Το Δομοκό επισκέφθηκε η Τόνια Αντωνίου


Κοντά στους πολίτες του Δομοκού βρέθηκε η υποψήφια βουλευτής κ. Τόνια Αντωνίου προκειμένου να παρουσιάσει τις θέσεις του κόμματός της, αλλά κυρίως να ακούσει τους δικούς τους προβληματισμούς και να απαντήσει σε ερωτήσεις τους. 

Η ίδια δήλωσε πολύ ικανοποιημένη από αυτήν την επαφή, γιατί ο διάλογος ήταν ειλικρινής και ουσιαστικός και επεκτάθηκε σε όλα τα θέματα που τους απασχολούν, από τα τοπικά και ειδικά προβλήματα, μέχρι τα κεντρικά ζητήματα που κρίνονται για την Ελλάδα σε αυτές τις εκλογές.

Η κ. Αντωνίου ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι το στοίχημα για τη χώρα είναι να εγκαταλείψουμε οριστικά το άρρωστο, παρασιτικό και χρεοκοπημένο αναπτυξιακό μοντέλο του παρελθόντος και να βασιστούμε στις υγιείς και παραγωγικές δυνάμεις του τόπου μας προκειμένου να βγούμε από την κρίση. 

Πρόσθεσε μάλιστα ότι το αθηναιοκεντρικό μοντέλο που επικράτησε τόσα χρόνια άρχισε με την κρίση να πεθαίνει και τώρα έρχεται η σειρά της περιφέρειας, που αποκτά πλέον κεντρικό ρόλο στην προσπάθεια εθνικής ανασυγκρότησης. 


Ο μεγάλος μας πλούτος που είναι η αγροτική παραγωγή και οικονομία πρέπει να γίνει η βαριά βιομηχανία της χώρας μας στη νέα περίοδο τόνισε χαρακτηριστικά. Πολλοί νέοι το έχουν ήδη αντιληφθεί αυτό και επιστρέφουν στην ύπαιθρο. Η αγροτική ανάπτυξη πρέπει να συνδυαστεί με τον τομέα της μεταποίησης και της εμπορίας των αγροτικών προϊόντων, ώστε τα προϊόντα να αποκτήσουν μεγαλύτερη αξία και οι αγρότες να μην είναι τα θύματα των μεσαζόντων. 

Κατά την επίσκεψή της στην περιοχή βρήκε την ευκαιρία να επισκεφθεί τις Φυλακές, το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων και το Δημαρχείο. Στις Φυλακές συζήτησε με τους εργαζόμενους και τη διοίκηση για τα προβλήματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των κρατουμένων και της κατανομής των αναγκαίων πόρων, ενώ της τέθηκε το ζήτημα της φιλοξενίας υψηλού αριθμού μεταναστών. 

Η κ. Αντωνίου συμφώνησε ότι αυτό το πρόβλημα θα λυθεί, όταν τεθούν σε εφαρμογή τα μέτρα για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης. Στο Θεραπευτήριο ενημερώθηκε για το έργο που γίνεται και δήλωσε ότι, σύμφωνα με τη δέσμευση του Β. Βενιζέλου, παρά την κρίση, ο τομέας της κοινωνικής πρόνοιας και προστασίας θα στηριχθεί.

3 σχόλια:

  1. Η ΜΙΚΡΗ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΝΙΑ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΡΟΥΣΦΕΤΙ. ΘΑ ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙΣ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΙΨΙΑ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΠΛΑΝΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΤΡΑΒΑΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου