Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: H Καμόρα της καλής κοινωνίας στα χέρια της Εισαγγελίας

9619418


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΠΕΤΤΥ ΓΙΑΝΝΑ
spirospero.gr

Σκάνδαλο μεγατόνων με κύκλωμα –καρμπόν με την επονομαζόμενη «Μαφία της Θεσσαλονίκης» βρίσκεται στα χέρια της Εισαγγελίας Αθηνών. Δεκάδες αστυνομικοί, εφοριακοί, τραπεζικοί, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, ποινικοί , λογιστές , επιχειρηματίες, «μπράβοι» της νύχτας, αλλοδαποί, αλλά και πρώην υπάλληλος ΣΔΟΕ, εμπλέκονται σε ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα ξεπλύματος «μαύρου» χρήματος και τοκογλυφίας, που βλέπει σήμερα το «φως» της δημοσιότητας , αποκλειστικά από το spirospero.gr. Μιλάμε για ένα κύκλωμα που δρούσε ανενόχλητο πάνω από 15 χρόνια και παρουσίαζε έναν τετραπληγικό να έχει διακινήσει πάνω από 7 εκ.ευρώ και να έχει πραγματοποιήσει πάνω απ΄πο 70 αγοραπωλησίες.



Από την εν λόγω υπόθεση, που φέρεται να έχει προεκτάσεις από την Ρόδο μέχρι και την Ιταλία, με έδρα το Χαλάνδρι, θα χάσουν τον ύπνο τους αρκετοί.... Μέχρι τώρα έχουν κληθεί και κατέθεσαν με την ιδιότητα του υπόπτου τουλάχιστον 30 άτομα, ενώ τα αδικήματα που διερευνώνται από την Εισαγγελία είναι μεταξύ άλλων σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, κακουργηματικές απάτες, πλαστογραφίες, απιστία.[...]


spirospero.gr

2 σχόλια:

  1. TA ONOMATA ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΟΧΑΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΛΙΒΑΝΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΕΣΗ ΑΔΙΚΑ ΤΟΝ ΜΠΛΕΞΑΝΕ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου