Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Τοποθέτηση Βουλευτού Φθιώτιδας κας Ελένης Μακρή-Θεοδώρου με αφορμή την συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της Κυβέρνησης

Σκληρή κριτική στην από του βήματος της Βουλής ομιλία της άσκησε στην αντιπολίτευση η βουλευτής Φθιώτιδας κα Ελένη Μακρή-Θεοδώρου, με αφορμή τη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της Κυβέρνησης.

Η βουλευτής κατηγορώντας τον για πολιτική ανωριμότητα τόνισε την επιτακτική ανάγκη εξεύρεσης άμεσων και αποτελεσματικών λύσεων, τις οποίες η αξιωματική αντιπολίτευση όχι μόνο δεν προσφέρει, όχι μόνο δεν διαμορφώνει αλλά απεναντίας εναντιώνεται σε κάθε προσπάθεια της Κυβέρνησης για πολιτική σταθερότητα και έξοδο από την κρίση.

Αναφερόμενη για μια ακόμη φορά στις τεράστιες θυσίες του Ελληνικού Λαού, την υπομονή και την αγανάκτησή του όλο αυτό το διάστημα, υπενθύμισε στην αντιπολίτευση ότι η τακτική της συντήρησης και της τροφοδότησης κάθε παρωχημένης λογικής που ακολουθεί είναι εντελώς αδιέξοδη. Επιμένοντας στην ανεύθυνη παροχολογία και τον λαϊκισμό το μόνο που καταφέρνει είναι, να απομακρύνεται ολοένα από την πραγματικότητα.

Η κα Μακρή αναγνωρίζοντας λάθη του παρελθόντος και τυχόν παραλήψεις και αποκλίσεις στο μέλλον δεν δίστασε να αναφερθεί στη δύσκολη προσπάθεια της Κυβέρνησης για την επίτευξη του τελικού στόχου.

Η Νέα Δημοκρατία οδηγώντας αυτήν την προσπάθεια ως παράταξη ευθύνης και βάζοντας πάνω απ΄όλα τη χώρα και τους Έλληνες, έχει φτάσει σχεδόν στο τέλος ενός απαιτητικού σκληροτράχηλου δρόμου.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η βουλευτής «έχουμε για πρώτη φορά μια διαπραγματευτική δύναμη στα χέρια μας έναντι των δανειστών και εταίρων μας και πρέπει όλη μας η προσπάθεια να επικεντρωθεί εκεί… έχουμε κερδίσει το χαμένο έδαφος στην ευρωπαϊκή σκακιέρα, έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να πατήσουμε στα δικά μας πόδια, έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα, να μην έχουμε ανάγκη δανείων…».

Αφού ‘Καλωσόρισε’ τον ΣΥΡΙΖΑ στον πραγματικό κόσμο μετά τις υπερατλαντικές του πτήσεις και την ανώμαλη προσγείωση του στην αλήθεια, η βουλευτής Φθιώτιδας δήλωσε την στήριξή της στην δύσκολη αποστολή της Κυβέρνησης τονίζοντας τέλος την λαϊκή απαίτηση για σταθερότητα, ρεαλισμό και αποτελεσματικότητα, υποστήριξε σθεναρά πώς μέσω της ενότητας και της συνεχούς προσπάθειας αυτή η Κυβέρνηση μπορεί και θα επιτύχει τους στόχους της. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου