Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Όλη η Λοκρίδα ήταν εκεί...


Ο Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, πραγματοποίησε σήμερα το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Λοκρών, με ιδιαίτερη επιτυχία, την ομιλία του στην Αταλάντη.
  
Ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας αφού ευχαρίστησε του κατοίκους της Λοκρίδας για την προσωπική και πολιτική εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του στις εκλογές τόσο του 2007 και του 2009 αλλά και σε αυτή τη νέα προσπάθεια, επικεντρώθηκε στις τρέχουσα κατάσταση και τις τεράστιες ευθύνες της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ υπό τον κ. Παπανδρέου και τον κ. Βενιζέλο.
   


Στη συνέχεια, ανέπτυξε τους βασικούς άξονες του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου της Νέας Δημοκρατίας για την έξοδο από την κρίση εστιάζοντας στην αναγκαιότητα της τροποποίησης πολιτικών που έχουν αποδειχθεί οικονομικά αναποτελεσματικές και κοινωνικά άδικες, της επίτευξης δημοσιονομικής προσαρμογής, της προώθησης των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και της συμπλήρωσης των πολιτικών με δράσεις ανάσχεσης της ύφεσης, αναθέρμανσης της πραγματικής οικονομίας και περιορισμού της ανεργίας.

Ακολούθως, αναφέρθηκε στον πρωτογενή τομέα και ειδικότερα στον αγροτικό τομέα υπογραμμίζοντας ότι «εάν στα επόμενα δύο χρόνια κερδίσουμε το στοίχημα της πρωτογενούς παραγωγής – της γεωργίας, της κτηνοτροφίας και της αλιείας – θα έχουμε κερδίσει το μισό στοίχημα της ανάπτυξης. Της ανάπτυξης της χώρας, της Φθιώτιδας, της Λοκρίδας».

Προς αυτή την κατεύθυνση, ανέπτυξε τους βασικούς πυλώνες της Στρατηγικής της Νέας Δημοκρατίας για τον αγροτικό τομέα «που θέτουν ως πρωταρχική προτεραιότητα την “επένδυση” στο σύγχρονο αγρότη και τη μετεξέλιξή του από παραλήπτη και διαχειριστή επιδοτήσεων, σε δημιουργικό και εξωστρεφή επιχειρηματία. Μιας μακροχρόνιας και βιώσιμης στρατηγικής ανάπτυξης της υπαίθρου που θα βασίζεται σε πολιτικές επενδύσεων και όχι επιδοτήσεων».

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του, ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας αναφέρθηκε «στην ασφάλεια του πολίτη, η οποία, και στην περιοχή μας, έχει πληγεί τα τελευταία χρόνια παρά τις μεγάλες προσπάθειες του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας αφού είναι γεγονός ότι η Λοκρίδα τα τελευταία 2 χρόνια έχει μετατραπεί σε ανεξέλεγκτο πεδίο δράσης αδίστακτων κακοποιών», ενώ επεσήμανε την αναγκαιότητα διάθεσης περαιτέρω αξιόμαχου αστυνομικού προσωπικού σε περιοχές της περιφέρειας που αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα εγκληματικότητας, όπως είναι η Λοκρίδα.

Τέλος, ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας ανέφερε ότι «βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη στιγμή μετά το 1974. Στην πιο κρίσιμη στιγμή από την περίοδο που ο εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής εδραίωσε τη Δημοκρατία, έθεσε τις βάσεις για την ανοικοδόμηση της χώρας και οδήγησε την Ελλάδα στη μεγάλη Ευρωπαϊκή οικογένεια. 

Σ’ αυτή την κρίσιμη στιγμή, σας καλώ να μπείτε μπροστά σε μια μεγάλη προσπάθεια, ίσως τη μεγαλύτερη, που πρέπει να γίνει στη χώρα. Εσείς μπορείτε και πρέπει να πρωτοστατήσετε ώστε να εμπεδωθεί ένα νέο, εθνικά και κοινωνικά, πιο υγιές σύστημα αξιών. 

Εσείς μπορείτε και πρέπει να πρωτοστατήσετε ώστε να εμπεδωθεί στο σύνολο της κοινωνίας μας μια νέα κουλτούρα, με ακρογωνιαίους λίθους την εντιμότητα, την εργατικότητα, την αλληλεγγύη, τη δικαιοσύνη, την εμπιστοσύνη, την αγάπη, την φροντίδα προς την πατρίδα και το κράτος μας.  

Εσείς, οι άνθρωποι του μόχθου και της δουλειάς, μπορείτε και πρέπει να δώσετε νέο περιεχόμενο στην οικογένεια, στο νοικοκυριό, στην επιχείρηση, ως βασικό υποκείμενο της οικονομίας μας, ως μονάδα παραγωγής, αποταμίευσης, επένδυσης και κατανάλωσης.  

Εσείς, οι πολίτες της Ελληνικής περιφέρειας, μπορείτε να εδραιώσετε πιο ορθολογικές συμπεριφορές. Μπορείτε να δώσετε την πραγματικά πατριωτική απάντηση στην κρίση».


















20 σχόλια:

  1. το ιδιο λαθος να κανετε να τον ξανα ψηφισετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΨΕ ΚΡΙΘΗΚΕ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ. Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΝΔ ΘΑ ΣΑΡΩΣΟΥΝ ΣΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ότι ψηφίσαμε έναν άνθρωπο που τον έχει δίπλα του ο αρχηγός ενός κόματος εξουσίας, φυσικά και δεν ήταν λάθος! Το λάθος ήταν που ψηφίσαμε Τόνια, Τσώνη και Μπατζελή που πέρα από κανένα ρουσφετάκι δεν έκαναν τίποτα για το Δήμο Λοκρών, άσε που ο αρχηγός τους τους είχε μόνιμα στον "πάγο"! θα τον δούμε κι' αυτόν βέβαια όταν θα αποκτήσει εξουσία, αν αποκτήσει, και θα κρίνουμε! Από πριν όμως......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο Σταϊκούρας μιλάει με ρεαλισμό, χωρίς να μασάει τα λόγια του και αυτό φαίνεται πως του το αναγνωρίζει και ο κόσμος αν κρίνω απο την προσέλευσή του..καλή επιτυχία κύριε Σταϊκούρα απο την Λοκρίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ειπαμε λοκρους να ψηφισουμε αλλα καποιοι μυαλο δεν βαζουν το παιδι του μπαμπα που τον στηριξαμε και μασ εφτιαξε την λοκριδα αντε ξιπνιστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΡΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ(ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ)ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΑ ΠΩ ΠΩΣ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΟΥΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ. ΕΧΟΥΝ ΘΕΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Η ΚΑΛΠΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟ (ΙΣΩΣ) ΤΗΣ ΝΔ. ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ. ΜΗ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΣΤΕ ΠΟΛΥ ΛΟΙΠΟΝ. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΜΠΟΥΓΙΟ... ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 2007... ΚΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 3017...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΤΑ STAGE ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σίγουρα δεν πρέπει ενθουσιασμός. Υπάρχει ακόμα δρόμος για τη νίκη. Η συμμετοχή του κόσμου είναι σημαντική. Πρέπει μεγαλύτερη προσπάθεια για να φύγει το ΠΑΣΟΚ απο την εξουσία και κάθε δεκανίκι του. Τώρα για τα υπόλοιπα πρέπει κάπως και ορισμένοι να πουν κάτι για να δικαιολογήσουν την ανυπαρξία τους. Καλή συνέχεια Χρήστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΣΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΗΤΑΝΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΑΤΕ ΠΟΤΕ..............................ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ..........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ψηφιζουμε μονο Λοκρους υποψηφιους!!!Να βαλουμε επιτελους μυαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ.ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΑΙΝΕΤΑΙ.ΦΟΒΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ.ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ.ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΑ,ΝΑΙ. ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΕΚΤΕΙΘΟΝΤΑΙ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ...ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΥΤΟ! ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ, ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ...ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ...ΧΑΧΑΧΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΦΑΓΗ.....ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ......ΜΠΕΕΕΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΝ ΠΟΝΑΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΜΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ...ΠΑΣΟΚ!!

      Διαγραφή
  15. Οι ψευτοσυγκεντρώσεις με τους μεταφερομένους κομπάρσους δεν επηρεάζουν πια και δεν αποτελούν στοιχείο πολιτικής αξιολόγησης... Αντίθετα προβληματίζουν και προκαλούν...

    Και τη Νεα Δημοκρατία την είδαμε, την μάθαμε, την εμπεδώσαμε καλά... Δεν ξεχνάμε τα λόγια τα μεγάλα του Καραμανλή το 2004... «Επανίδρυση του κράτους», Βατοπέδια, κουμπάροι, αλογοσκούφηδες, γραφικοί μανώληδες και γιακουμάτοι… και να το νέο κράτος!

    Τοπικά, μια σκέτη απογοήτευση, εκτός αν το σβήσιμο μιας κλήσης της τροχαίας ή το «βόλεμα» του παιδιού σε ένα stage για 8 μήνες, είναι ικανά για να ξεπουλήσει την ψήφο του και πάλι ο πολίτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν πάτε καλά...Ξυπνάτε πόσες γενιές πρέπει να περάσουν να δούμε άσπρη μέρα δεν έχετε χορτάση ΘΑ?? Μαύρο σε όλους αυτούς που κατέστρεψαν την χώρα ...Ας μας που αυτή που έφεραν το μισθό των 700 ευρω και την σύνταξη 400 ευρώ πόσα περνουν ΜΙΣΘΟ??????? ΟΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ... καλά είπε ο πιο πάνω ΠΡΌΒΑΤΆ.. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλά, πόσο σας πληρώνουν για να γράφετε τα ίδια σε κάθε μπλογκ που ανεβάζει κάτι καλό για τη ΝΔ;;; Αλλά ´οτι και να κάνετε το ποτάμι δε γυρίζει πίσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Ο ΥΙΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΠΟ ΛΑΜΙΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΕΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ). Ο ΧΑΣΙΩΤΗΣ! ΟΙ ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΑΠΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗ, ΜΑΛΕΣΙΝΑ, ΜΑΡΤΙΝΟ, ΚΤΛ. Ο ΧΑΣΙΩΤΗΣ! Ο ΚΑΛΙΓΟΥΛΑΣ! ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΕΒΑΣΤΑ ΜΕΛΗ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΤΗΣ ΝΔ (ΕΡΕ ΚΤΛ..).

    150 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ. Η ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΠΕΡΙΣΕΨΕ.

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ, ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ.

    ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΦΟΡΑΣ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΑΓΚΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ..

    Ε ΡΕ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου