Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Στα εγκαίνια της 46ης Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας ο Θεόδωρος Χειμάρας


Στα εγκαίνια της 46ης Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας παραβρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 12 Μαΐου 2012 ο βουλευτής Φθιώτιδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Χειμάρας


Ο κ. Χειμάρας επισκέφθηκε τα περίπτερα της Έκθεσης και συνομίλησε με πολίτες και επιχειρηματίες, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Για τον βουλευτή η Π.Ε.Λ. αποτελεί μια γιορτή της επιχειρηματικότητας, αλλά και μια τρανή απόδειξη ότι σ’ αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία οι επιχειρηματίες της Φθιώτιδας, και γενικότερα της Ελλάδας, σηκώνουν το κεφάλι ψηλά και κοιτάνε την επόμενη μέρα.

Νωρίτερα ο κ. Χειμάρας έδωσε το «παρών» στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας για την απονομή βραβείων στους διακριθέντες μαθητές που συμμετείχαν στον 1ο Μαθητικό Διαγωνισμό του ΕΒΕ με θέμα την Επιχειρηματικότητα.


Την Πέμπτη και την Παρασκευή επισκέφθηκε περιοχές της Ανατολικής Φθιώτιδας, όπου συνομίλησε και ευχαρίστησε τους πολίτες για την στήριξή τους τόσο στο κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όσο και στο πρόσωπό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου