Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Καταγγελίες για παράνομο ψάρεμα και για αδιαφορία των Λιμεναρχείων

Αναγνώστης μας έστειλε το ακόλουθο μήνυμα με το οποίο καταγγέλλει παράνομο ψάρεμα και αδράνεια των τοπικών Λιμεναρχείων.

Στο μήνυμά του ο αναγνώστης μας αναφέρει:

"Πλήρης αδιαφορία από τα τοπικά Λιμεναρχεία Αρκίτσας, Αταλάντης και Λάρυμνας. Ενώ έχει τελειώσει η περίοδος ψαρέματος με κοφίνια, οι ασυνείδητοι επαγγελματίες ψαράδες συνεχίζουν και τα δουλεύουν, με αποτέλεσμα να μειωθούν τα αλιεύματα για την επόμενη περίοδο... Τα τοπικά Λιμεναρχεία δεν κάνουν κάτι, λέγοντας ότι δεν έχουν καύσιμα για το σκάφος... Έχουν γίνει άπειρες εκκλήσεις από τους τοπικούς συλλόγους και τα Λιμεναρχεία αδιαφορούν. Γιατί άραγε;;;"


32 σχόλια:

  1. Tο κυνήγι του αγριόχοιρου επιτρέπεται από 15-9-2011 έως 20-1-2012 για κάθε τετάρτη-Σάββατο –Κυριακή και σε ομάδες μέχρι δέκα 10 κυνηγούς, με δικαίωμα θήρευσης μέχρι τεσσάρων 4 ατόμων κατά ομάδα και ημερήσια έξοδο. Για λόγους προστασίας της φυσικής παραγωγής του αγριόχοιρου, απαγορεύεται το κυνήγι σε όλη τη χώρα του νεαρού αγριόχοιρου όσο αυτός φέρει τις χαρακτηριστικές ραβδώσεις στο σώμα του, καθώς και τις χοιρομητέρες αυτών.
    Ακούγεται ότι στην περιοχή μας αυτό παραβιάζεται ?
    Αν συζητείται από κακεντρέχεια? Αναμένουμε ?
    Αν αληθεύει η Όχι θα το δούμε σύντομα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω βλακα μου δε τρωω ψαρακια απο κανεναν...το λιμεναρχειο ξερει ποιοι ριχνουν δυναμιτες'ποιοι πανε για μπουκαλα και ποιοι δουλευουν παρανομα.αλλα το λιμεναρχειο σου λεει δεν εχουμε σκαφος μας χαλασε παλι....και στα καφενεια τους κοροιδευουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Η' ΑΠΛΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ????

      Διαγραφή
    2. εγω ουτε καταγγελια εχω κανει ουτε εχω σχολιασει απλα ακουγονται πολλα και γελανε με τα χαλια σας.

      Διαγραφή
    3. Ο ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ Η΄ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ?

      Διαγραφή
    4. ΜΗΝΥΣΕΙΣ... ΕΛΕΥΘΕΡΑ...

      Διαγραφή
  3. ...δηλαδη παιδια του λιμενικου ειναι ψεματα οτι κανετε τα στραβα ματια στη μολυνση της παραλιας απο τα κλουβια των ιχθυοτροφειων που βγαζουν κατα καιρους στη παραλια για καθαρισμα απο τα μυδια???οπως επισης και στην κατασκηνωση το καλοκαιρι στις παραλιες απο αθιγγανους που μονο με καταγγελια κυνηγατε ...... 10 μετρα απο το κτιριο σας κατασκηνωνουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΟΙ ΔΥΝΑΜΙΤΕΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΟΥΚΑΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. OΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ !
      ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΙL
      Η
      ΕΠΙΣΤΟΛΗ
      Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

      Διαγραφή
    2. ταραξιας***



      οταν δεν καταλαβαινετε τι συμβαινει στον τοπο μας τι να πω????τι περιμενετε να πληρωσει ο λιμεναρχης τα καυσιμα για το σκαφος και τις επισκευες που πρεπει να γινουν?????? ρωτηστε και κανενα σχετικο .....ρωτηστε ποσα λεφτα χρωσταει το υπουργειο και γιατι δεν τα δινει στους προμηθευτες??????οι λιμενικοι φταινε??/τωρα αν υπαρχουν και καποιοι μαλακες που καταστρεφουν την πανιδα μας ρε καλοθελητες αφου τους γνωριζετε γιατι δεν τους καταγελετε???? να υσηχασουμε μια και καλη και να δουμε αν θα δρασει το λιμενικο μετα η θα τρωει τα ψαρια !!!!

      Διαγραφή
  5. ΦΙΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ - ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΚΛΠ. ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΥΠΑΛΗΛΛΟΥΣ. ΟΠΟΤΕ ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και παλι σημερα επαγγελματιες ψαραδες δουλευανε τα κοφινια τους ανενοχλητοι.και το λιμεναρχειο τι εκανε?????αραχτοι στο γραφειο τους πινοντας frento.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ παντως για να εισαι τοσο φανατισμενος με τους λιμενικους δυο πραγματα πρεπει να συμβαινουν: 1)εισαι ενας απο αυτους που εχει φαει χοντρο προστιμο και τον χαλασε ή 2) ηθελες να βαλεις το γιο σου στο λιμενικο και δεν τα καταφερες!!!
      υπαρχει βεβαια και το 3) να εισαι απλα κανενας περιεργος που τα βαζει με οποιον εχει εξουσια επειδη εσυ εισαι καρπαζοεισπρακτορας!!!!

      Διαγραφή
    2. ΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ - ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΣΟ ΒΑΝΑΥΣΑ .

      ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΠΛΕΟΝ!!!

      Διαγραφή
    3. cappucino ή espresso??

      Διαγραφή
    4. ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΧΤΑΡΑ ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ
      ΓΙΑΥΤΟ ΓΥΡΙΣΤΕΤΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ ?

      ΑΛΕΙΘΕΙΑ ΑΜΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ ΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ.

      Διαγραφή
  7. εσυ ρε εξυπνε που το ξερεις? εσυ τους φτιαχνεις τους καφεδες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι δευτερα να σας δω που θα σταλει επιστολι στα κεντρικα για τα 3 παρανομα αλιευτικα καικια που υπαρχουν στην περιοχη τις φθιωτιδας.και ειναι ολα εις γνωσης σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γιατί νομίζετε όταν θα έρθει η περίοδος να βγουν τα κιούπια στην Λεκουνα και στην Λαρημνα θα τα βγάλουν???μέχρι και ο πρόεδρος του συλλόγου της Λεκουνας τα αφήνει μέσα όλο το χρόνο!!όχι καθετί η κάποιου άλλου είδους ερασιτεχνικό ψάρεμα μπορούμε κάνουμε αλλά και μπάνιο φοβούμαστε μην μας σκοτώσουν με τους ΔΥΝΑΜΙΤΕΣ όπως είχε γίνει πρόσφατα που σκότωσαν το παλικάρι από την Χαλκιδα για όνομα του θεού!!! δεν έχω κάτι με τις λιμενικές αρχές αλλά κάποιες αλήθειες πρέπει να λέγονται όλοι ξέρουμε ότι από την Λεκουνα έως την Λαρημνα είναι αρμόδιο το λιμεναρχείο της Λαρημνας που είναι όμως ??? εγώ δεν το έχω δει ποτέ!!!σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει ψάρι να φάμε από τους ασυνείδητους επαγγελματίες και ερασιτέχνες υποτίθεται ψαράδες !!! όσο για τους δυναμίτες μακάρι μην θρηνήσουμε και άλλα θύματα...! έχουν ανατινάξει όλο τον ευβοϊκό κόλπο πρωί είναι μεσημέρι βράδυ λες και κατοικούμε δίπλα σε νταμάρι έχουν ανατινάξει όλη την θάλασσα για όνομα του θεού κάντε κάτι κινητοποιηθείτε !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγω κανω ψαρεντουφεκο και οσες φωρες εχω παει απο την μερια της λεκουνας μεχρει τον κορακα στα καραουλια ειναι ατομα που περιμενουν ολη την ημερα για δυναμιτη ντροπη σε καποιους που κανουν αυτην την δουλεια ακομα και αλο τοσο σε αυτους που περνουν τα ψαρια τους . ΜΗΝ ΕΠΗΛΕΓΕΤΕ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΟΛΑ

      Διαγραφή
    2. φίλε ανώνυμε προχτές με πήγε ο παππούς μου να τον βοηθεισω στις ελιές στη περιοχή μαντεσια. πέρασε ένας γνωστός άγνωστος θείος και μου είπε ο παππούς μου ότι αυτός πάει να σκοτώσει ψάρια με ΔΥΝΑΜΊΤΗ.δε πέρασε ένα τέταρτο και ακούστηκε ενα μπααααααααααααααμ!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. για το συγκεκριμένο θέμα πρέπει να ασχοληθεί η τοπική αρχή της μαλεσίνας , το αστυνομικό τμήμα , το λιμεναρχειο της λάρυμνας και ΟΛΟΙ οι κάτοικοι της περιοχής για να λυθεί το πρόβλημα. προσωπικά πιστεύω πως τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν οι ίδιοι οι κάτοικοι γιατι ξέρουν και ποιοι και πως και πότε ρίχνουν δυναμίτες. και φυσικά ψωνίζουν κιόλας τα δυναμιτισμένα ψάρια!!!!

      Διαγραφή
  10. ρε φιλε ανωνυμε μπορεις να μας δωσεις το mail του υπουργειου για να τελειωνουμε με αυτο το θεμα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. παιδιά καλησπέρα...να είστε καλά που ανοίξατε αυτό το θέμα.. έχουμε πολλά να πούμε ακόμα..η παράνομη αλιεύσει στη περιοχή του ευβοϊκού δεν έχει όρια.τα έχουν ισοπέδωση όλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε Παιδιά για τα Αγριογούρουνα γράψτε κάτι ταχουν σακατέψει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πριν μια ώρα βγήκε καΐκι στον ευβοϊκό ανοιχτά τις Λεκουνας και σηκώνει κοφίνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. και παλι σημερα το πρωι οι κοφιναδες δουλευανε ανενοχλητοι κανενας δε μιλαει και κανενας δε κανει τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. pare tilefwno sto limenarxeio tis larymnas re file , edw mesa poios tha kanei kati??? plaka mas kaneis???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ρε φίλε δε ξέρω αν δουλεύουν στη Λάρυμνα κοφίνια.. αλλά το σίγουρο είναι ότι τα δουλεύουν στον ευβοϊκό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. πρεπει να γυνη κατι με την τοση σκουρια που πεφτη στον εβοικο απο την ΛΑΡΚΟ και με τα ιχθυοκαλλιεργειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ ΖΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. εχθές παιδιά βρομοκοπαγε ο τόπος στη Λάρυμνα από τα δίχτυα που καθάριζαν στα ιχθυοτροφία διπλα στο λιμενικό σώμα και το λιμεναρχείο για ακόμη μια φορά στο γραφείο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου