Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Συνειδητά ΠΑΣΟΚ


Η Ελλάδα είναι μία χώρα με τεράστιο παραγωγικό έλλειμμα. Αυτό το κάλυπτε τα τελευταία χρόνια με υπερβολικό δανεισμό και με την υπερχρέωση της χώρας. Επί Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα μετά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες (!!), η χώρα αύξησε το χρέος της 20%. 
  
Τα δε περισσότερα από αυτά τα ομόλογα δανεισμού έληγαν από το 2009 έως το 2011. Καθόλου τυχαίο...
  
Το ΠΑΣΟΚ κλήθηκε να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση και να την αντιστρέψει σε συνθήκες κατάρρευσης. Ενδεικτικό στοιχείο είναι ότι το εμπορικό ισοζύγιο της χώρας ήταν -16%. Αυτό πάει να πει ότι χρειαζόταν εισαγωγή προϊόντων κατά 16% περισσότερο από αυτά που εξαγάγει.
 
  
Το 2010 ο Παπανδρέου κατάφερε να φτιάξει τον μηχανισμό στήριξης που οδήγησε στο δανεισμό της χώρας και με επώδυνα μέτρα στην προσαρμογή της χώρας. Απόδειξη; Το εμπορικό ισοζύγιο της χώρας έφτασε στο -10% και με προβλέψεις για το 2013 στο -7% ενώ το έλλειμμα προβλέπεται για πρώτη φορά να είναι μηδενικό και μάλλον θετικό.
 
Αυτοί που μιλάνε για εθνοπροδοσία ή αντίστοιχα για καταδυνάστευση του λαού είναι αυτοί που προτείνουν σήμερα την στάση πληρωμών του χρέους και τον εξωτερικό δανεισμό της χώρας. 
 
Τι πάει να πει αυτό; 
 
Η πατρίδα μας να πρέπει να πάψει να προμηθεύεται αυτόματα αγαθά πρώτης ανάγκης για την επιβίωσή της. Φάρμακα, τεχνολογικό υλικό (και μιλάω για το απαραίτητο), πρώτες ύλες για τις επιχειρήσεις και πολλά άλλα θα πρέπει να πάψουν να εισαγάγουν γιατί πολύ απλά κανένας δεν θα μας τα δίνει. Αυτό θα οδηγήσει σε μία περαιτέρω πτώση της παραγωγικότητας γιατί πολύ απλά δεν θα υπάρχουν οι συνθήκες, οι πρώτες ύλες, και οι προϋποθέσεις. Αν δεν έχουμε βγει είδη από το ευρώ, θα βγούμε αναγκαστικά τότε διότι θα πρέπει πάση θυσία να ανέβει η ανταγωνιστικότητα της χώρας ώστε να μπορεί να κάνει εισαγωγή ακόμα και των απαραίτητων προϊόντων ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να διατηρεί θετικό το εμπορικό της ισοζύγιο απέναντι σε χώρες που θα είναι πλήρως αρνητικές τόσο να εξαγάγουν στην Ελλάδα και πόσο μάλλον να εισαγάγουν από αυτή.
 
Αυτό δεν θα γίνει άνευ όρων. Θα γίνει με υλικά αλλά και εθνικά ανταλλάγματα. Η δραχμή λοιπόν θα υποτιμηθεί σε τέτοια επίπεδα που οι πλούσιοι, πρώην δανειστές μας μέσω των επιχειρήσεών τους θα μπορούν να αγοράσουν εύκολα εκτάσεις γης, κτήρια και περιοχές ολόκληρες, ενώ η εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών όπως ο ορυκτός πλούτος της χώρας (που τόσο πάνω του έχουν επενδύσει ρητορικά οι πατριδοκάπηλοι) και το ανθρώπινο δυναμικό θα τα εκμεταλλεύονται άνευ όρων και με όρους που δεν θα αποδίδουν τίποτα στην χώρα και στον λαό της.
 
Αυτή η πολιτική είναι η εθνοπροδοτική. 
 
Αυτή είναι η πολιτική που διαλύει πλήρως το κοινωνικό κράτος, για το οποίο πρέπει να μας απασχολήσουν οι όροι αλλαγής της της λειτουργίας του, παρότι τόσοι και τόσοι σε αυτό αναφέρονται.
 
Αυτή η πολιτική είναι αυτή που δεν έχει κανενός είδους κοινωνικό χαρακτηριστικό εν τέλη.
Θα επιλέξω λοιπόν συνειδητά ΠΑΣΟΚ και θα το κάνω δίχως κανένα συνειδησιακό πρόβλημα από αυτά που κάποιοι με το "λέγε λέγε" προσπαθούν να δημιουργήσουν. 

Αντιστέκομαι στην μόδα της εύκολης κριτικής και της σπέκουλας. Επιλογή μου είναι αυτός της συνειδητοποιημένης και στοχευμένης κριτικής που άσκησα και θα συνεχίσω να ασκώ, τόσο σαν άτομο όσο και ως μέρος συλλογικότητων. 

Θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ γιατί αύριο θα ξέρω ότι δεν ήμουν εγώ, μέσω της ψήφου μου, αυτός που οδήγησε την πατρίδα μου και τον λαό της στην εξαθλίωση και στην ατίμωση. 

Γνήσια Πατριωτική και Λαϊκή ψήφος είναι η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ και το πιστεύω.
 


Α.Παπαγόρας 
syn-gnomi.blogspot

16 σχόλια:

  1. ενω τωρα αυτο που γινεται απο πασοκογεννημενους δεν ειναι εθνοπροδοτικο? τελευταια στιγμη και λιγο πριν φτασει ο κοσμος στην καλπη,ενα πολυ καλα γραμμενο αρθρο για να συσπειρωσει τους απογοητευμενους του πασοκ και να τους "χτυπησει" τα πατριωτικα συναισθηματα.
    υπαρχει ελπιδα ομως οτι ο κοσμος ξυπνησε και τους συναισθηματισμους τους αφηνει στο ντουλαπι της ιστοριας.φτανει το σωσιμο που μας εκαναν και οι δυο τους,δεν θελουμε αλλο σωσιμο αυτου του ειδους που επελεξαν.αυριο βραδυ θα φανει ελπιζω η ωριμοτητα του κοσμου.

    σεβαστη λοιπον η διαφορετικη αποψη αλλα οχι οτι θα γινει και αποδεκτη,επειδη χρησιμοποιει εκφοβιστικου τυπου διαπιστωσεις και υποθεσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009-2012. ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΦΥΓΕΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΨΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΨΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ...ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ... Ε, ΤΟΤΕ ΝΑΙ... ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ!!!
    ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ? ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ "ΔΩΡΑΚΙΑ" ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ζήτησα από κανέναν να αποδεχτεί την προσωπική μου άποψη. Ποτέ μου δεν το έκανα και δεν θα το κάνω σήμερα. Το δικαίωμά μου να προσπαθώ να πείσω δεν το έχω χάσει ελπίζω σε μία δημοκρατική κοινωνία.

    Γράφω πάντα επώνυμα και έτσι θα συνεχίσω να κάνω με πλήρη συνείδηση ότι μπορεί να μην γίνομαι αρεστός. Δεν έχω και κανένα πρόβλημα με την ανωνυμία αρκεί αυτή να εκφράζει άποψη και όχι προσωπικές βολές. Αυτό συμβαίνει διότι υπάρχει ένας ηθικός κώδικας που με διακατέχει, κάτι που μάλλον δεν ισχύει για τον "04:58". Δεν θα δεχτώ καμία μομφή για την ηθική μου, πόσο μάλλον για την οικογένειά μου. Είναι γνωστά τα πάντα τόσο για εμένα προσωπικά, όσο και για την οικογένειά μου γιατί πολύ απλά δεν είχαμε ποτέ μας τίποτα να κρύψουμε. Περιμένω λοιπόν στοιχεία για τις "κατηγορίες".

    Είναι φασισμός να πέφτει λάσπη στον ανεμιστήρα και αν ενοχλεί κάτι και χτυπούν με τέτοιες μεθόδους την οικογένειά μου είναι ότι όλα της τα μέλη έδωσαν αγώνες ενάντια στον φασισμό και τις φασιστικές αντιλήψεις και το κάνουν και σήμερα και ξέρουν όλοι ότι θα το κάνουν και αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχως βλεπω μονο μισος και τιποτε αλλο, απλα εγκλωβιζεστε στην τελευταια 3ετια, που ακομα και αυτη απο μερικες οπτικες γωνιες μπορει να θεωρηθει παραγωγικη. Στο κατω κατω, ποιος πρωθυπουργος εχει τρεξει περισσοτερο απο τον ΓΑΠ για την χωρα στο εξωτερικο;;;
    Η μονη υπευθυνη δυναμη αυτη την στιγμη ειναι το Πανελληνιο Σοσιαλιστικο Κινημα, ειτε αυτο αρεσει, ειτε οχι. Κανενας αλλος δεν μπορει να πεισει οτι εχει ενα συγκροτημενο προγραμμα για το αυριο της Ελλαδας και εναν ηγετη ικανο!!!

    Αλεξανδρος Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι και μετα ξυπνησες !!!τα πιστεεις αυτα που λες ανθρωπε μου????

      Διαγραφή
  6. Ενώ το να εκμεταλλεύονται τα δήθεν αριστερά κόμματα τη δυσαρέσκεια του κόσμου και τις θυσίες που έχει κάνει υποσχόμενα ότι υπάρχει άλλος δρόμος, δεν είναι συναισθηματική εκμετάλλευση, λαϊκισμός και ψηφοθηρία? Το ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι το μόνο κόμμα που έχει ολοκληρωμένη και άμεσα εφαρμόσιμη πρόταση για όλα τα θέματα αυτή τη στιγμή χωρίς να δίνει ουτοπικές υποσχέσεις. Την περίοδο 2009-2012 είναι αλήθεια ότι το έλλειμμα συνέχισε να αυξάνεται, όχι όμως επειδή συνεχίστηκε η σπατάλη του δημοσίου χρήματος και οι υπέρογκες δαπάνες όπως όλοι γνωρίζουν και οφείλουν να παραδεχτούν, αλλά επειδή τα ομόλογα που είχαν εκδοθεί από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έπρεπε να αποπληρωθούν μέχρι το 2013. Η κατάσταση αυτή είναι που ανάγκασε τη νέα κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ το 2009 να πάρει αυτά τα μέτρα. Σίγουρα κεκτημένα ετών χάθηκαν, αναφαίρετα δικαιώματα των εργαζομένων εθίγησαν και το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων μειώθηκε και κάποια πράγματα θα έπρεπε να έχουν γίνει διαφορετικά. Αυτό όμως δε σημαίνει πως τα πράγματα θα ήταν καλύτερα αν δεν είχαν ληφθεί όλα αυτά τα μέτρα.
    Και για όποιον έχει απορία δεν είμαι κανένα βολεμένο στέλεχος του κομματικού σωλήνα. Είμαι ένας νέος άνθρωπος που σπουδάζει χωρίς να ξέρει αν το πτυχίο του αύριο θα έχει κανένα αντίκρυσμα και ανήκω σε μια μέση οικογένεια που το εισόδημά της έχει συρρικνωθεί. Κανένας δε δικαιούται να λασπολογεί σε βάρος οποιουδήποτε και μάλιστα ανώνυμα χωρίς να έχει απτά στοιχεία. Κλείστε τα αυτιά σας στις λαϊκίστικες κορώνες από όπου κι αν προέρχονται και προσπαθείστε να δείτε ρεαλιστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτα που λες ειναι μπαρουφες!!πασοκιστικες!!!αν χτυπουσατε το κεφαλαιο και τα λαμογια απο ολα τα κομματα και ποιο πολυ απο το κομμα σας το διεφθαρμενο θα εισαστε κυβερνηση!!ασε λοιπον τις αμπελοφιλοσοφιες για προγραμματα και για ολοκληρωμενες προτασεις των μισθων και συνταξεων των 200 ευρω σας μαθαμε πια !!!1

      Διαγραφή
  7. ...τα κομματα δεν ειναι ομαδες ποδοσφαιρου.... αν και το ΠΑΣΟΚ επαιξε και εχασε!!! ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΥΠΕΡ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΨΗΦΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΜΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ,ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,ΦΑΡΜΑΚΑ,ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΤΣΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ...ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΝΕΡΓΟΥΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ????? ...ΜΑΛΛΟΝ. ....ΝΟΜΙΖΩ ΑΝΤΩΝΗ ...ΟΤΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ....ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΓΙΑ ΛΑΙΚΙΖΟΥΣΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΛΑΙΚΗ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ...ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ...ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΠΩΣ Η ΔΗΜΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΜΗΝ ΦΑΝΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ.... ΑΛΛΟ ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΣΟΚ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ... ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ... ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ ΘΑ ΜΑΥΡΙΣΤΟΥΝ ....ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΨΗΦΟ...ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ...ΜΙΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΘΕΛΕΤΕ... ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΏΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ...ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ...ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αντωνη το πασοκ τελειωσε μετα απο την τελευταια διετια ......οχι οτι πριν δεν ηταν τελειωμενο,,,πετραδακι πετραδακι εφτασε εκει που ειναι!!!
    οταν καποιος σε ξεπουλαει για εμενα ειναι ηλιθιο να τρεχεις απο πισω του....επειδη σε ξερω αν πηγαινες σε αλλο κομμα εμενα προσωπικα θα με χαροποιηουσε και θα το επικροτουσα!!αστο να παει στο διαολο με τα λαμογια... μας διαλυσαν!! δεν βαζω το ονομα μου για ευνοητους λογους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΦΟΙΤΗΤΗ. ΘΕΛΩ ΓΑΠ. ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δε νομίζω οτι τα κόμματα δεν είναι σαν τις ομάδες ποδοσφαίρου.... και στα κόμματα έχουμε πολλές μεταγραφές......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΙ ...."ΕΘΝΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ 13%!!! ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΚΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ενώ οι σωτήρες της Ελλάδος σε 20 και 17... Τα μέτρα έπρεπε να παρθούνε εδώ και χρόνια, σκεφτόντουσαν το πολιτικό κόστος, το ΠΑΣΟΚ όμως το έκανε, το πλήρωσε αλλά εις γνώση του..... για να δούμε τι θυσίες θα κάνουνε και τώρα οι σωτήρες όταν θα πρέπει να βρεθούνε χρήματα που δε θα υπάρχουν στα ταμεία......? Ωραία, από αύριο μιας και έφυγε το ΠΑΣΟΚ πιάνω πάλι δουλειά, τα δάνειά μου ξεχρεώνονται, χαράτσια πλέον καταργούνται..... δε μπορώ να καταλάβω γιατί χαιρόμαστε που έφυγε το ΠΑΣΟΚ και ήρθε ο πουλημένος Σαμαράς και συγκάτοικος του ΓΑΠ και ο "με λένε Αλέξη".... τστστστ άξιοι της μοίρας μας είμαστε Έλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ ΤΙ ΛΕΣ?ΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ?ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!??!ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ 2009 Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΣΥΝΕΝΑΙΣΗ,Ο ΓΑΠ ΖΗΤΟΥΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ Κ ΕΙΧΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2009?ΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ?ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΚΡΙΣΗ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ 10 ΔΙΣ Κ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΡΙΣΗ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ 135 ΔΙΣ?ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ?ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ Κ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ Κ ΑΣΕΠ ΠΛΕΟΝ Κ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΕΚΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΕΣΟ??ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ?ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Κ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ Κ ΓΙΝΕΣΑΙ?Κ 3 ΕΚΑΤ. ΞΕΝΟΙ ΒΟΣΚΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ?ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΦΕΥΓΟΥΝ 8000 ΕΥΡΩ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΕΞΩ!ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ?ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ?ΑΝΤΩΝΗ ΧΑΛΑΡΩΣΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου